אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל, כ\"כ הרבה חלמתי ופינטזתי על פוסט כזה, 21 שנה אני מייחלת לרגע הזה אבל לא חלמתי שככה אשתף אתכן.
לא רציתי לעשות את זה עכשיו, אני בעצמי לא יודעת מה קורה ומה יהיה
אבל לא השאירו לי ברירה, והופצה בקבוצות הודעה ששמרתי בסוד ורק היום שיתפנו ורק את המשפחה הקרובה! ובכל זאת זה הופץ, מתפללת שהקב\"ה יקח גם את הדמעות האלו וישמור עלינו ועל העובר.  מוחלת בלב שלם, אני יודעת שזה מגיע מדאגה ואיכפתיות ונעשה בתום לב!  ומה שקורה הכל לטובה והקב\"ה מסובב הכל לטובה. 
אז כן, אני בשבוע 23, הריון בסיכון, קיבלנו הוראה חד משמעית מרבנים לא לספר לאף אחד גם לא למשפחה, זה היה לי כ\"כ קשה . לא אאריך בנושא כי אני כ\"כ חלשה וכאובה, אני מאושפזת עם חשש ללידה מוקדמת. לא בגלל קורונה! בשבוע הזה זה קריטי מאוד ואחוזי ההישרדות נמוכים. הכניסו אותנו כבר לחדר לידה עם תרחיש לא ידוע, מנסים ומתפללים לסחוב כמה שיותר. כל יום, כל שבוע יכול לעזור. אין לי מילים להודות לכן על התפילות, הקבלות והאהבה, בעזהש שנזכה יחד להגיד נשמת כל חי ולראות ניסים. תתפללו עלי ואיתי אושרית בת פאני. תתפללו על התינוק שלנו שישרוד עוד ועוד 
שאזכה ללדת תינוק בריא ושלם בגופו ובנפשו וגם אני אזכה בבריאות הגוף והנפש.
תודה על הכל ♥️♥️♥️
בשורות טובות

אני אפילו לא יודעת מאיפה...

אמנם בוקר עכשיו אבל לא השארתן לי ברירה והייתי חייבת לשתף את התבשיל של אתמול. שהיה אימאלההה טעים! וכ\"כ מחמם. 
עוף ושופלור (כמו שאמא שלי קוראת לזה) שופלור- פרחי כרובית בצרפתית, מי שגדלה בבית מרוקאי יודעת שהכרובית היא שופלור (ושומר- בישבש, ותבשיל זנב - קאווי) אז עד שאני עורכת מתכון, על איזה תבשילים עם שמות מעניינים גדלתם? 
תשמרו את הפוסט בדגל מצד ימין, כי הפעם גם ערכתי בשבילכן סירטון לכל שלבי ההכנה. אהבתן? תשאירו ♥️ או תגובה או גם וגם 🤣

תבשיל שופלור (כרובית) ועוף/ אושרית אברגיל 
6-8 שוקיים (או כרעיים) 
1 כרובית טריה מחולקת לפרחים (ניתן להשתמש גם בקפוא) 
2 בצלים פרוסים דק, צרור סלרי קצוץ
1 כפית כורכום, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית שטוחה 
אבקת מרק טבעית (אפשר לוותר), מלח לפי הטעם. 
אופן ההכנה: 
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הכרובית והסלרי ומטגנים כ5 דקות תוך כדי ערבוב. 
מוסיפים את העוף ומטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה, מתבלים ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי. 
מביאים את התבשיל לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה בלהבה גבוהה 10 דקות. מנמיכים לעוד כשעה ורבע  עד שהתבשיל רך. פותחים את הסיר, מגבירים מעט את הלהבה ומצמצמים נוזלים לרוטב מעט סמיך. הפעולה הזו לא רק מצמצמת נוזלים היא גם מעמיקה את הצבע של התבשיל. 
שדרוגים ותוספות: 
תוכלו להכין את התבשיל עם קציצות, פרגיות או קוביות בשר. כמובן שהזמנים משתנים בהתאם. 
לתבשיל אדום תוסיפו כף פפריקה וכף רסק. 
ניתן להוסיף גם קוביות תפו\"א/אפונה. 

#oshritabergil_food #kosherfood #kosherrecipes #healthyfood #recipevideo #chickenrecipes

אמנם בוקר עכשיו אבל לא...

מי היה מאמין שאני, חובבת הפחמימות והפסטות,  מכורה לבורקס גבינה, אתאהב בדבר הזה שנקרא דפי אורז!! זה התחיל ממלוואח שהצליח מעבר למצופה וידעתי שאני חייבת לנסות בורקס! חולשה שלי זה בורקס גבינה, ולמרות שאני לא עושה חשבון לקלוריות, אני משתדלת להימנע ממנו! ואיזה כייף היה לאכול בורקס טעים וקריספי ללא מצפון. דפדפו לשמע את הקראנץץץץץ׳ 
מעלה עכשיו שלבי הכנה בסטורי, ואח\"כ עורכת לכן מתכון. תלחצו על הדגל מימין לשמור את המתכון וכמובן אשמח ל♥️ ותגובה 🥰 
ואותי מעניין לשמוע איך ההתנסות שלכם עם דפי אורז? קיבלתי על זה הרבה הודעות סקפטיות.
בורקס גבינות דפי אורז/אושרית אברגיל 
6 בורקסים / כל בורקס 3 דפי אורז 
18 דפי אורז 
לבלילה:  2 כוסות מים, 2 ביצים, כף שטוחה מלח. 
למילוי: 
250 ג׳ גבינה לבנה קשה (כנען או טוב טעם), 4 כפות קוטג׳, 2 כפות גבינה קשה (בולגרית/פטה), 2 כפות פירורי גבינצ (שמתי גבינה 9%), 3 כפות עלי תרד קצוצים דק דק, 1 ביצה, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית מלח. 
לקישוט:  שומשום וקצח
אופן ההכנה:  טובלים שלישיית דפי אורז בבלילה ומשאירים כחצי דקה. מעבירים למשטח נקי, ממלאים בגבינה בקצה התחתון הימני, סוגרים למשולש, מהדקים את השוליים (שימו לב שהמילוי לא יגיע עד הקצה, כדי שלא יברח באפיה). 
לרול:  מניחים מילוי בקצה ומגלגלים. 
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מפזרים שומשום וקצח, אופים על 190 כ50 דקות או עד שהבורקסים מקבלים גוון שחום ויפה מכל הכיוונים. מוציאים ומעבירים את הבורקסים לרשת כדי לשמור על קריספיות. 
מגישים עם סלט, טחינה, מלפפון חמוץ וביצה קשה ונהנים מארוחה ללא מצפון 🤣
#oshritabergil_food  #healthyfood #healthyrecipes #kosherfood

מי היה מאמין שאני, חובבת...

לרגע לא חשבתי שאני אקדיש פוסט לפינוק הזה.. בואו, זה רק לחם מטוגן 🤣 בגרסה הקצת יותר בריאה.
אבל זה יצא כ\"כ טעים, ואם כבר מתוק אז שיהיה בריא יותר. 
אז מה יש לנו כאן? 
לחם מלא ללא סוכר ואוורירי בטירוף, טבול בביצה, חלב וסילאן 
מטוגן במעט  חמאה או תרסיס שמן, מוגש עם מייפל טבעי (לעצמי ויתרתי על המייפל, מתיקות עדינה הספיקה לי) 
** המתכון ללחם בפוסט שמתחת לתמונה הזו.
אז מה אומרים? איך אתם אוהבים את הלחם המטוגן שלכם? 
אצלי, ונחמיה אף פעם לא מבין את הקשר, זה הולך עם גבינה לבנה, ויש את אלו שצריכים את זה מושחת! עם קצפת ופירות..

#oshritabergil_food

לרגע לא חשבתי שאני אקדיש...

מהי המנה המנחמת המנצחת?
אם תשאלו את נחמיה כל מה שבא בסנדוויץ׳! פיתה, בייגל, לאפה.. לא משנה! 
בשבילי זה תבשיל! קציצות דגים זה אחד מהם.. ומה שמדהים במנה הזו שהיא גם בריאה, גם טעימה וגם קלה להכנה. 
קבב דגים מאמנון טרי קצוץ, על לאפה מקמח מלא, בשילוב סלט ירקות, טחינה וחריפות עדינה! וזה היה טעים! אי אפשר היה להפסיק  לאכול. מנה שמתאימה בדיוק לאמצע שבוע, ובמיוחד בסגר שבפתח נחמד להרגיש כאילו יצאנו למסעדה שווה. 
דפדפו לסירטון לראות את הרכבת המנה. 
ואל תשכחו, אין תחליף לדג טרי! הטעם, האיכות, הטריות וכמובן הערכים התזונתיים שנשמרים בדג, חפשו את הדגאי הקרוב אליכם ותוכלו להזמין עד הבית. אני ביקשתי לקצוץ לי את הדג וחסכתי עבודה אבל כמובן שתוכלו לקצוץ בבית. שנגיע למתכון? כמובן!
כמו תמיד, אל תשכחו ללחוץ על הדגל מימין לשמירת המתכון וכמובן 
אשמח ל♥️ ותגובה
קבב דגים/ אושרית אברגיל 
500-600 ג׳ דג אמנון טרי קצוץ 
1 בצל טחון/קצוץ דק מאוד, צרור כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, 3 שיני שום כתושות, 4 כפות שמן זית, 1 כפית תבלין עמבה (אם אין אפשר לוותר), 1/2 כפית כמון, 1 כפית פפריקה גרוסה או רגילה, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם, 2 כפות לימון. 
אופן ההכנה: 
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומעצבים לקציצות. חשוב מאוד להדק היטב את הדג כדי שלא יתפרק בטיגון וכדי לסחוט את הנוזלים. מניחים למנוחה של 10 דקות.
מטגנים במעט שמן זית כדקה וחצי מכל צד, מומלץ לבדוק אחד שמוכן ולפי זה לשחק עם הלהבה.
להגשה: 
סלט קצוץ, לאפות, טחינה, סחוג/פלפל חריף או כל תוספת שבא לכן 
** ניתן להגיש את הקבב בתוך רוטב 
לרוטב אדום:  מטגנים פלפלים אדומים מתוקים, כוסברה, שום, פלפלים יבשים, 1 כף רסק, פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור, מבשלים את הרוטב 20 דקות, מכניסים את הקבב לאחר טיגון ל10 דקות. 
#oshritabergil_food  #אמנוןישראליטרי  #kosherfood #kosherfoodie

מהי המנה המנחמת המנצחת? אם...

שלחתן לי הרבה פידבקים למתכונים שמופיעים בפיד וזה כייף לי שזה נגיש לכן וקל לחיפוש ♥️ אז גם המתכון המוצלח הזה ישמר פה, בלונדי חלבה ושוקולד נדירים! וקחו בחשבון שמתחסלים בקלות. מי שלא אוהבת חלבה (למרות שהמבחן הטעימה עבר בענק גם בקרב אלו שפחות מתחברים לחלבה) יכולה להחליף בחמאת בוטנים מתוקה או ממרח לוטוס. 
לחיצה על הדגל מימין ותוכלו לשמור את המתכון וכמובן אשמח ל♥️, תגובה.. ואם הכנתן ספרו לי איך יצא 🥰
דפדפו לסירטונים ושלבי הכנה. 
בלונדי שוקולד וחלבה/ אושרית אברגיל 
הכמות לכוס מדידה או חפ חם בינוני. 
2 ביצים
1/2 כוס סוכר חום בהיר 
1/3 כוס סוכר לבן 
1 שקית סוכר וניל 
3 כפות גדושות ממרח חלבה (הנמל)
1/2 כפית אבקת אפיה 
3/4 כוס שמן 
2 ורבע כוסות קמח 
קורט מלח 
1/2 כוס שוקולד צ׳יפס + 1/4 כוס לקישוט 
אופן ההכנה: 
בקערה מערבבים ביצים, סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף בהיר (עם מטרפה ידנית). מוסיפים ממרח חלבה ושמן ומערבבים. מוסיפים את יתרת המצרכים ומערבבים לעיסה אחידה וסמיכה. 
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה (גודל 20-30), מפזרים עוד שוקולד צ׳יפס ומכניסים לתנור שחומם  מראש ל190 לכ25 דקות. הגוון של הבלונדי צריך לצאת זהוב. מוציאים ומצננים, חותכים לקוביות. 

#oshritabergil_food #foodblogger #blondieandbrownie #sweet #kosherrecipes #choclatecake

שלחתן לי הרבה פידבקים למתכונים...

וואי וואי איזה הצפה למתכון. 
 האמת, מבינה אתכן. 
אז הבטחתי לשתף כאן יותר מתכונים לנוחיותכם (לא שיש לי ברירה חח אין מקום בהייליטים), ואפילו השקעתי בעריכת סירטון לכל שלבי הכנה. תוכלו לשמור את המתכון בלחיצה על הדגל מימין וכמובן שאשמח ל♥️, תגובה או שיתוף 🥰

לחם ובייגלים כוסמין/ אושרית אברגיל 
1 קילו קמח כוסמין 100% 
4 כפות סוכר חום, 2 כפות שמרים יבשים, 1 כף אבקת אפיה, 1 כף מלח, 1/2  כוס שמן זית
3 וחצי כוסות מים חמימים (להתחיל עם 3 ולהוסיף לפי הצורך, הבצק צריך להיות דביק) 
אופן ההכנה: בקערת מיקסר מערבבים קמח, סוכר, שמרים ואבקת אפיה, מוסיפים מלח ומערבבים. מוסיפים שמן ומים ומתחילים בלישה בעוצמה נמוכה. אחרי 7 דקות מגבירים לעוצמה בינונית. סהכ 12 דקות לישה. בסיום הלישה הבצק צריך להיות דביק אך לא נוזלי.
מעבירים לקערת התפחה ומעבדים ידנית (בשיטה של הרמת הבצק- קיפול פנימי), מכסים ל15 דקות. שוב לישה ידנית בשיטה של קיפול פנימי,  עובדים בידיים משומנות. מכסים להתפחה עד להכפלת הנפח.
מורידים את האוויר ומחלקים לכדורים. לבייגלים כדור בגודל אגרוף וללחם בגודל 3 כדורים. עובדים על משטח משומן. 
ללחם: פותחים כדור בצק לעלה, ומגלגלים לרולדה אחרי כל גלגול מהדקים עד שמתקבל לחם אובלי. מניחים בתבנית אינגליש קייק ומכסים להתפחה שעה. 
לבייגלים: מכינים קערה עם מים חמים וקורה עם שומשום, קצח ומלח גס (תוכלו לגוון בציפוי מה שבא לכן)
פותחים כל כדור בצק לבייגל, טובלים במים כמה שניות, מעבירים לשומשום ומצפים מכל הכיוונים ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה להתפחה חצי שעה (לא מכסים את התבנית). מכניסים לתנור שחומם מראש ל190 ואופים עד לקבלת גוון זהוב מעט כהה (זמני אפיה משתנים בין תנור לתנור- בערך 13-15 דקות אפיה)
ללחם לוקח קצת יותר זמן. 
מוציאים מהתנור ומניחים על רשת. נשמר מעולה במקפיא 
** הערות:  תוכלו לשנות את המתכון לכל קמח שתרצו (מלא, לבן, 80%) קחו בחשבון שכמות המים תשתנה בהתאם לקמח
הכנתי מקמח מלא 80% ושמתי 3 כוסות מים. החלפתי סילאן טבעי במקום סוכר ויצא מושלם.  לאפות:  לפתוח כדור בצק עם שמן זית לעיגול דק, להניח במחבת חמה מאוד, לזלף שמן זית ולפזר קצת זעתר, להפוך כשנוצרים בועות לעוד כחצי דקה. 
#oshritabergil_food  #healthyrecipes #kosherrecipes

וואי וואי איזה הצפה למתכון....

אהבתם את העוף אז קבלו מתכון לשבת ♥️
וכנראה שתתחילו לראות כאן יותר מתכונים בפיד, ההייליטים מלאים ואין לי מקום לשמור סירטונים, ערכתי לכן את שלבי הכנה לסירטון, דפדפו בתמונות. אהבת? שמרי את המתכון בדגל מימין תגובה  ו ♥️ יתקבלו בברכה 🥰 
קדירת עוף בתפו״א ובטטות:/ אושרית אברגיל 
6-8 שוקיים או כרעיים או עוף שלם 
6 תפו\"א חצויים ושטופים היטב (עם הקליפה) 
1-2 בטטות חצויות לא מקולפות
2 בצלים חתוכים לסירות (כל בצל ל4, לאורך) 
1 ראש שום שלם או שיני שום שלמות 
מלח גס, 3 כפות שמן שומשום (אם אין אז זית)
לרוטב:  4 שיני שום כתושות, 3 כפות טריאקי, 1 כף חמאת בוטנים, 3 כפות רוטב סויה,  1 כף תבלין טוסקנה (אם אין, שימו גריל עוף), 1 כפית פפריקה מתוקה, 1 כפית פלפל שחור גרוס, 3 כפות סילאן או 2 כפות סוכר חום. מערבבים הכל יחד.
אופן ההכנה: 
מניחים בתבנית את העוף ומסדרים מסביב את הירקות (תפו\"א ובטטה מניחים כשהקליפה כלפי מטה), מברישים את העוף היטב מכל הכיוונים ברוטב וגם את הירקות. בקערה של הרוטב מוסיפים 1/2 כוס מים ויוצקים מסביב לעוף. 
מפזרים מלח גס, מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 לשעה וחצי. פותחים את התבנית, מרטיבים את הקדירה ברוטב שבתבנית ומברישים את העוף בשמן שומשום. מעבירים את התנור לתכנית גריל וממשיכים בצליה עוד כ10-15 דקות עד לקבלת גוון  שחום. 
-
#oshritabergil_food  #chickenrecipes #kosherfood #kosherrecipes #foodblogger

אהבתם את העוף אז קבלו...

יש מתכונים שהולכים איתי שנים.. הרבה שנים. חלקם מכילים בתוכם זכרון ילדות של טעמים שכמעט שכחתי.. בדיוק כמו הלביבות גבינה (לא, זה לא פנקייק 😀) שיתפתי כבר כמה פעמים במתכון והוא נחל הצלחה גדולה, בקרב ילדים ומבוגרים. אז החלטתי להקדיש פוסט לטעם ילדות, וגם כי כ\"כ אהבתי את התמונה שיצאה 🥰 
אז לביבות גבינה מלוחות שהופכות לארוחה טעימה וגם בריאה לצד סלט עשיר בצבעים וטעמים. בקלות תוכלו להפוך את המתכון ללא גלוטן וגם אם תרצו ללביבות מתוקות. 
וזהו, 
אחרי הקדמה ארוכה הנה המתכון, למטה גם אכתוב אופציות לשדרוג. תלחצו על הדגל בצד ימין לשמירת המתכון. 
כ-15 לביבות 
לביבות גבינה/ אושרית אברגיל
3 כפות גבינה לבנה
3 כפות קוטג׳ (לא כדאי לוותר, לא תרגישו בטעם) 
3 ביצים
4 כפות קמח לבן/ כוסמין/מלא 
1/2 כפית פלפל שחור גרוס, מעט תבלין צ׳ילי ומלח לפי הטעם. 

אופן ההכנה: 
מערבבים את הגבינות והביצים, מוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים לבלילה חלקה וסמיכה. 
מחממים מחבת ומרססים מעט שמן, מוזגים מהבלילה כף ומטגנים כדקה עד שהחלק העליון של הלביבות מתייצב והן מקבלות צבע יפה מלמטה. הופכים לעוד כחצי דקה. מניחים על נייר סופג.

מומלץ להגיש עם סלט ירקות קצוץ.

** אם בא לכם אפשר לשדרג במוצרלה/גבינ״צ מגוררת, בולגרית. עשבי תיבול; שמיר/בצל ירוק קצוץ 
לביבות מתוקות:  מחליפים את הקוטג׳ בגבינה או שמנת, מוסיפים סוכר לפי הטעם,בקלות תוכלו להפוך את המתכון ללא גלוטן וגם אם תרצו ללביבות מתוקות. 
וזהו, אחרי הקדמה ארוכה הנה המתכון, למטה גם אכתוב אופציות לשדרוג. 
 וכף פודינג וניל.
ללא גלוטן:  תחליפו בקמח תפו״א או כל קמח ללא גלוטן

#oshritabergil_food  #kosherfood #healthyfood #kosherfoodie #israelifood #yummyfood #recipeoftheday #healthybreakfast #breakfastideas #אוכלבריא #מתכוניםבריאים

יש מתכונים שהולכים איתי שנים.....

את הפוסט הזה אני מקדישה לכל המצפות 💗
וזה לא משנה אם את מצפה לילדים, לזוגיות או לקניית דירה.. כל אחת מאתנו מצפה למשהו, וכאחת שחיה בציפייה כבר מעל 21 שנה, רציתי לשתף אתכן בחידוש יפה ששמעתי לפני כמה שנים, זוכרת שזה כ\"כ נחרט לי בלב והעניק לי תקווה. 
בפרשת השבוע מסופר על יוסף שיוצא מבית האסורים.
וַיִּשְׁלַ֤ח פַּרְעֹה֙ וַיִּקְרָ֣א אֶת־יוֹסֵ֔ף וַיְרִיצֻ֖הוּ מִן־הַבּ֑וֹר וַיְגַלַּח֙ וַיְחַלֵּ֣ף שִׂמְלֹתָ֔יו וַיָּבֹ֖א אֶל־פַּרְעֹֽה.. 
אני לא זוכרת מי אמר את החידוש, שמעתי את זה באמצע נסיעה באחת מתכניות הרדיו. והשבת נזכרתי בזה ורציתי לשתף אתכן ♥️
ההתמקדות במילה ויריצוהו. למה צריך להריץ אותו? היה כבר כמה שנים בכלא, עוד כמה דקות לא יקרה כלום 😀 וכתב רבינו עובדיה ספורנו זצ”ל: “ויריצוהו מן הבור – כדרך כל תשועת ה’ שנעשית כמו רגע.. כשהקב״ה החליט שהגיע זמן הישועה שלנו, זה יקרה ברגע! ברגע אחד נוכל לצאת מאפלה לאורה, בדיוק בזמן שכתוב לנו, לא רגע לפני ולא רגע אחרי. עכשיו דמיינו שהיינו יודעים מתי הישועה תגיע. לא היינו מעבירים את הזמן שלנו ברוגע ושלווה? לא היינו מצליחים לשמוח יותר במקום ליפול לעצבות בגלל החוסר? זוכרת כששמעתי את זה עברה בי צמרמורת, מה את דואגת, אמרתי לעצמי, כשיגיע הזמן זה יקרה! והקב\"ה יריץ את הישועה בדרך הטובה ביותר ובזמן הטוב בשבילך, אז למה להיות בעצב? לא עדיף לחכות לישועה בשמחה? לא עדיף להעביר את הימים בעשייה וסיפוק, באושר ובתקווה במקום לשקוע בעצבות ודכדוך? אין לי ספק שכל אחת שונה וכל אחת לוקחת את הכאב למקום שלה, אבל כולנו רוצים לשמוח! וזה כבר תלוי בנו.  כי כשזה יגיע, זה יגיע בדרך הטובה ונכונה לנו
אז למה לנו לדאוג? 

💗💗💗

את הפוסט הזה אני מקדישה...

סדנת אינסטגרם

0 תגובות1399 צפיות
  • תאריך הסדנה: 10/03/2019
  • מתי מתחילים: 10:00
  • כמות המשתתפות: 8
  • אורך הסדנה: 4 וחצי שעות
  • עלות הסדנה: 380
סדנה שבה אני מלמדת על צילום בסמארטפון, זוויות נכונות ותאורה טובה.
אפליקציות לעריכת תמונות, האשטאגים מומלצים, כל מה שקשור לנראות העמוד.
דרכים להעלאת עוקבים וחשיפה ללקוחות.
ועוד טיפים לניהול עמוד אינסטגרם מצליח.
וכמובן נתפנק בארוחת בוקר טעימה.
הסדנא בבית שמש.
באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו.

אין עדיין תגובות