פעילות שווה!! במיוחד בשבילכן ❤️ 5 זוכות!!! 5 מארזי חג שווים!! 
יקבי טפרברג חוגגים 150 שנה של מורשת משפחתית, ולכבוד המאורע החלטנו לפנק אתכן במארז יינות מפנק לחג. 
אז מה ואיך זוכים: 
1. לייק ושיתוף לפוסט (לתייג אותי), עם כיתוב: ״טפרברג מפנקים לכבוד חגיגות 150״ 
2. לתייג חברות  בתגובות (כל תגובה כניסה לפעילות)
3. רוצות לזכות במארז כפול? שתפו את שולחן החג שלכם ועליו בקבוק יין טפרברג, תייגו אותי ותוכלו לזכות במארז יינות כפול!! 
שנתחיל? קדימה, תפתיעו אותי בשולחנות חג ערוכים יפה, בדיוק כמו שאתן יודעות 💗 
 @teperberg_winery
-** שימו לב:  אם החשבון שלכן פרטי, שלחו לי צילום מסך של הסטורי ששיתפתן.
הפעילות תסתיים ב22/9  שמות הזוכים יפורסמו ב23/9
-
בשולחן: 
מפה וכוסות @chocolove_israel 
צלחות וסכו״ם @gibsonhome_israel
אגרטל זכוכית @rivki_shkedi

פעילות שווה!! במיוחד בשבילכן ❤️...

היום בסטורי של ניקול אמרתי שנחמיה נחבא אל הכלים.. הוא צפה בסטורי שלי ואמר לי בחיוך: בטח נחבא אל הכלים, מרוב הר של כלים לא רואים אותי חח וזה כ\"כ מדויק! 
אחרי הסדנאות המטבח נראה כמו הר של כלים. מעבר לבישול ולכל הפוטוגניות שיש בסדנאות, יש את מאחורי הקלעים, שזה החלק היותר קשה, ומי שנמצא שם תמיד ב-100% זה נחמיה שלי. 

בסדנאות חשוב לנו מאוד הניקיון והחיטוי, 
לא רק בימי קורונה אבל במיוחד.
והמוצר שאצלנו בשימוש תמידי הוא מטליות מיקרופייבר למשטחים, אנטיבקטריאלי, מונע היווצרות חיידקים ומנקה בקלות. 

בסדנאות הקצב מטורף! מכינים כמה סוגים של מנות וחייבים לעבוד על משטח נקי. איך עושים זאת? בזמן שאני מתעסקת בסירים נחמיה מכין לי משטח מבריק! הדרך הכי טובה היא להרטיב את המטלית במים חמים מאד ומיד לנגב את המשטח.

אז מי אצלכם אחראי נקיון? ויש לכן טיפים נוספים לניקוי? תכתבו בתגובות, תשמרו את הפוסט בדגל מימין, וכולנו נהנה מטיפים לחיים נקיים יותר 😂

#ניקול_וזה_הכל

היום בסטורי של ניקול אמרתי...

פיצה- אחד המאכלים האהובים עלינו, מבוגרים וילדים כאחד.
הפעם החלטתי להכין פיצה שונה וטעימה, קלה להכנה וגם ששווה להתבשר בשבילה 😀 יחד עם הנקניקים של טירת צבי, 
יצרתי פיצה שהיא ארוחה שלמה- לכל המשפחה! 
וזה היה כזה טעים!! אין ספק שאני הולכת לאמץ את זה!! 
ועצה ממני? תאמצו את זה גם! המשפחה תודה לכם 😍 

פיצה פסטרמה/ אושרית אברגיל 
4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר, 1 כף שמרים יבשים, 1 כף אבקת אפיה, 1 כפית מלח, 1/3 כוס שמן, 1 וחצי כוס מים חמים (כוס מדידה/חפ לשתיה חמה).
פסטרמה גחלים, פסטרמה כתף בקר וקורנביף של טירת צבי 
לרוטב:  2 כפות רסק, 2 כפות קטשופ, 1 כף מיונז (עדיפות לטומי), 1 כף רוטב צ׳ילי, 1 כפית תבלין שום, מלח, 2 כפות שמן ופלפל שחור 
אופן ההכנה: 
בקערת מיקסר מערבבים את היבשים, מוסיפים שמן ומים ומעבדים לבצק  רך ונעים, 7 דקות לישה. 2 דקות עוצמה נמוכה, 5 דקות עוצמה בינונית. מעבירים לקערת התפחה, מכסים ל45 דקות. מחלקים את הבצק לכדורים.  על משטח משומן פותחים כדור בצק לפיצה, משאירים שוליים עבים. מברישים ברוטב, מניחים פסטרמה גחלים וכתף בקר, מברישים שוב ברוטב, מניחים קורנדביף ומפזרים תוספות שבא לנו (זיתים, עגבניות, בצל וכו). מניחים ל10 דקות מנוחה. 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות, אופים עד שהפיצה מקבלת גוון זהוב/שחום.
#pizza #טירתצבי 
#kosherfood #kosherfoodie #koshercooking #recipeoftheday #oshritabergil_food  #pizzatime #פיצה

פיצה- אחד המאכלים האהובים עלינו,...

21 שנים של אהבה 💗
אתמול חגגנו יום נישואין  והפעם החלטתי להפתיע את נחמיה 😍 ערכתי לנו שולחן בפאטיו  עם בראנצ׳ חלבי סטייל יווני (דפדפו לסירטון ותראו אותו מופיע) 
לא היה לי הרבה זמן להתארגנות  אז הלכתי על קונספט קליל ומהיר והכי חשוב- טעים! 
הרעיון הגיע בהשראת הגבינות של פיראוס ששדרגו לנו את הארוחה. 
 אז מה יש לנו פה? 
צזיקי -  מגיע מוכן לאכילה, כמטבל על לחמים או לצד לביבות ירק..
יוגורט בסגנון יווני בעל מרקם קרמי ועשיר, סגר לי את הפינה של המתוק שאחרי 😀 
לחם שום, זיתים, גבינות בולגרית/צפתית וסלטים.. היה טעים!! 
והכי חשוב, הצלחתי להפתיע אותו, ולדבריו:  זה עדיף על כל מלון וצימר. 
את החלק שלו בחגיגות אני שומרת לפוסט הבא (אם הוא יסכים) 

#השולחן_היווני_שלי 
בשיתוף פיראוס

21 שנים של אהבה 💗...

יש לי אהבה מיוחדת למתכונים קלים, כאלו שלוקח דקות להכין אותם אבל התוצאה נראית כאילו עבדנו על זה שעות 💗
המתכון הזה הוא בדיוק כזה!
סופלה שוקולד ב5 דקות הכנה, קל וסופר טעים. ככה שאם מצאתן את עצמכן בסוף הצום בלי מתוקים במזווה או שהאורחים הפתיעו, או סתם כי בא לכן להתפנק- זה הדבר!!! 
השתמשתי בממרח שוקולד השחר העולה חלבי בכשרות מהודרת בד\"ץ בית יוסף. 
המתכון שאימאלהההה כמה שהוא קל וטעים👇
סופלה 54321/ אושרית אברגיל 
5 דקות הכנה
4 כפות גדושות ממרח שוקולד חלבי השחר העולה 
3 כפות קמח 
2 ביצים 
1 דקה במיקרוגל 
לשדרוג:  מרשמלו/קוביות שוקולד 
אופן ההכנה:.
טורפים ביצים וממרח שוקולד, מוסיפים קמח ומערבבים.
מעבירים לכוס חרס משומנת, ממלאים גובה 3/4 ומטביעים קוביית שוקולד או מרשמלו. 
מכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה כדקה!
אוכלים מיד אחרי האפיה . 

☕️מתכון ל2 סופלה גדול או 4 קטנים 
☕️לשלבי ההכנה בואו לסטורי 
@hashaharhaole #השחר_העולה

#kosherfood #oshritabergil_food #kosherrecipes #chocolatecake #סופלה #foody_israel #israeli_food #israeli_kitchen #yummyfood #chocolate

יש לי אהבה מיוחדת למתכונים...

מהבוקר אני כותבת ומוחקת.. כותבת וחוזרת בי.. מלא זמן לא כתבתי על זה ואין לי כח לפתוח את הכאב.. אבל מהבוקר אני עם כאבי בטן. כאבים שמגיעים קבוע כשהלב שלי לא רגוע. ואין דבר שיכול להעביר את הכאב.. אז אני עושה את מה שבד\"כ עוזר לי להשתחרר וזה לכתוב לכן. לפני שתקראו אולי כדאי שתדפדפו לתמונה השניה,כי זה מה שגרם ללב שלי הבוקר דפיקות לב. #ivf 
או בעברית:  הפריה חוץ גופית. דפדפתי בוואצאפ לחפש מישהי שלא הספקתי לענות לה, ואז נכנסתי להודעה הזו (שנשלחה לרופא שטיפל בי לפני די הרבה זמן) ויצא לי כזה אוווףף גדול! רק חושבת שצריכה עכשיו לעבור את זה שוב וזה מבאס! התכנונים, החוסר ידיעה, חוסר שליטה, ההורמונים.. המצבי רוח!!! אוהווו כמה מצבי רוח. הזריקות, הסימנים הכחולים בבטן, ההקפצה של הלב עם כל טלפון/הודעה מהרופא.. הפחד מהאכזבה וגם הפחד מהלא נודע! והאמונה!  אוי האמונה! את רוצה כ\"כ להאמין אבל לפעמים לא מבינה למה.. 
יש ימים שאני שואלת את עצמי: את באמת רוצה ילדים או שטוב לך ככה? ויש ימים שהלב לא יכול להכיל את הכאב והגעגוע למשהו שלא היה שלי מעולם.  להיות אמא. 
כמעט כל יום מקבלת הודעה מנשים שמרגישות שחיזקתי אותן, עזרתי להן... ולפעמים אני רוצה לשאול אבל מי יחזק אותי? ואז אני נזכרת שאתן מחזקות אותי כל יום מחדש. כשאתן משתפות אותי במה שאתן עוברות ומבקשות ממני לחזק אתכן- זה מחזק גם אותי!  כשאני רואה כמה אהבה (אמיתית! לא רק סיסמא של אהבת חינם) אתן שולחות לי- זה מחזק אותי!! כשאתן שולחות לי סיפורי הצלחה ומשתפות אותי בהריון שלכן - זה מעודד אותי ומחזק אותי, ומרגש אותי לדעת שאתן מכירות אותי כ\"כ טוב ויודעות שבשורות כאלו גורמות לי לשמחה אמיתית (יש לי 2 תיקיות מלאות בהודעות שלכן וזה רק מהשנה האחרונה) האמת? כותבת לכן עם דמעות ולא מאמינה עד כמה הכתיבה הזו משחררת! כל דמעה שיורדת משחררת עוד משהו מהלב, ואני יודעת שגם כשאני כותבת מכאב הקב\"ה הוא זה ששם את המילים בפי. 
ואחרי הכל, גם אם יש רגעים של חוסר הבנה, של יאוש,  אני יודעת בוודאות ובלי ספקות, שיש מי שדואג לי מלמעלה ויש מי שיודע מה טוב לי ובטוחה שכשיגיע הזמן שלנו, הוא ישלח לנו את מה שהכי טוב בשבילנו (אלוקים שלי, אם אפשר תאומים בן ובת בריאים זה יהיה מושלם חח) 
אוהבת, אושרית בת פאני 
תודה💗💗

מהבוקר אני כותבת ומוחקת.. כותבת...

יש מנות שעושות שמח בלב (וגם בבטן 😄), כזו היא המנה שלפניכם! חגיגת צבעים וטעמים של כרובית, ברוקולי ובטטות בקרם שמנת קטיפתי וגבינות.  אז לכבוד שבועות תנובה אתגרו אותי להכין מנה עם הגבינות הטעימות מסדרת קולקשיין,  ולא רק שנעניתי לאתגר אלא אתגרתי גם  את חברותיי האהובות  @racheli_gross  @chani_mergi  @orit_shoam_raived  שעמדו באתגר בהצלחה רבה ❤️ אז קבלו את המתכון שלי לחג: 
ירקות מוקרמים בשלל צבעים / אושרית אברגיל 
2 בטטות חתוכות לקוביות 
1 כוס ברוקולי (טרי או סנפרוסט מהדרין )
1 כוס כרובית (טרי או סנפרוסט מהדרין)
8-10 פטריות פורטבלו פרוסות דק 
125 מל׳ שמנת להקצפה השף הלבן, 250מל׳ שמנת לבישול השף הלבן,
1/2 כוס גבינת צ׳דר מגורדת, 1/2 כוס פתיתי מוצרלה,
4-5 פרוסות גאודה, הגבינות מסדרת קולקשיין של תנובה. 
1/2 כפית אגוז מוקסט, 1/2 כפית פלפל שחור ומלח לפי הטעם, 30 ג׳ חמאה תנובה
אופן ההכנה: 
מטגנים את הירקות  בחמאה כ10 דקות (ניתן לוותר על השלב הזה אך זה יאריך את זמן האפיה), ומעבירים לתבנית. 
מוסיפים עוד 20 ג׳ חמאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כדקה. מוסיפים שמנת מתוקה ושמנת לבישול, תבלינים, ומבשלים עד כ10 דקות בלהבה נמוכה.
מכניסים לרוטב חצי מכמות הצ׳דר והמוצרלה, מערבבים ומיד יוצקים על הירקות. מניחים רצועות גאודה בין הירקות, מפזרים את יתרת הגבינות ומכסים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 לכשעה. פותחים, בודקים את רכות הירקות, וממשיכים באפיה עוד כ7 דקות.

#בשיתוף_תנובה #שבועות_עם_תנובה 
#oshritabergil_food 
#kosherfoodie  #kosherfood #kosherrecipes #foodblogger

יש מנות שעושות שמח בלב...

דמיינו לעצמכם עננים מתוקים... רכים מבפנים ופריכים מבחוץ, וביניהם מסתתרים שברי אוראו שמתפצפצים בפה ומוסיפים טעם וקריספיות מעודנת. 
הפעם דאגתי לכם לקינוח פרווה המתאים במיוחד לשבועות. 
קינוח ענני מרנג ואוראו בקרם וניל וקולי תותים / אושרית אברגיל 
5 חלבונים m בטמפרטורת החדר 
1 וחצי  כוס סוכר 
1 כפית חומץ
10 עוגיות אוראו שבורות
🍦לקרם:
1 קצפת צמחית, 3 כפות פודינג וניל.
מקציפים עד לקבלת קרם סמיך (כ-5 דק׳ הקצפה) 🍓לקולי תותים: 
250 ג׳ תותים קפואים 
1/3 כוס סוכר
3 כפות מים 
מבשלים הכל יחד כ-12 דקות, להבה בינונית. מכבים ומצננים היטב. 
אופן ההכנה: 
מקציפים חלבונים עד לקצף לבן בהיר וסמיך, מוסיפים סוכר וממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים חומץ וממשיכים בהקצפה (כ-10 דקות הקצפה בעוצמה בינונית).
בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים חופן שברי עוגיות אוראו ומעליהם מניחים כף גדושה מהקצף. מפזרים עוד שברי אוראו ומכניסים אותם למרנג.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות, ואופים כשעתיים. 
מוציאים ומעבירים את המרנג לרשת צינון. 
מניחים כל ענן בצלחת הגשה, מזלפים מעל קרם וניל ומקשטים בקולי תותים. מניחים עוגיית אוראו לקישוט.
👉דפדפו לסירטון שערכתי לכן 
#oreo_il
#יוצרים_עם_אוראו_רגעים_של _שמחה_ביחד
-
-
#oshritabergil_food #oreocake #oreocookies #kosherfood #oreo

דמיינו לעצמכם עננים מתוקים... רכים...

כל מה שצריך כדי להעלות את המצברוח זה פאה חדשה ומהממת ואסתי עם ידי זהב @estywigs 
פיאת לייס פרונט מושלמת עם שיער נדיר, משי , רך ונעים.. ללא קשרים! 
ושירות יוצא דופן 💗❤️
דפדפו לתמונה הבאה  ותגידו לי אם יש שלמות כזו חח

כל מה שצריך כדי להעלות...

3️⃣מרכיבים בלבד יש בעוגיות האלו 
אז בואו נעשה את זה מעניין, אתן מנחשות מה בעוגיות ואני מכינה לכן מתכון, אבל אחד השווים! 
גם קל.  גם טעים  וגם כשל״פ לפי כל ההידורים. 
לחצו על הדגל בצד ימין ותוכלו לשמור את המתכון.
* רמז:  האגוזים אינם חלק מ3 המרכיבים
🌰 אתן אלופות! עליתן על זה די מהר 
אז... מוכנים לזה? כי העוגיות המוכרות הפכו לכשל״פ והולכות לככב אצלכם הפסח הזה (וכל  השנה במיוחד לרגישים לגלוטן)
3 מרכיבים בלבד ותקבלו עוגיות שוקולדיות טעימות, קלות להכנה ובכשרות מהודרת.
אז הנה המתכון: 
עוגיות 144 לפסח/ אושרית אברגיל 
כ-18 עוגיות 
1 ביצה L
4 כפות ממרח שוקולד השחר העולה 
4 כפות קמח תפו\"א
אופן ההכנה: 
מניחים את הביצה והשוקולד בקערה וטורפים במטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה. מנפים פנימה את הקמח תפו״א ומערבבים היטב.
בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים כפית מהבלילה במרווחים (הכי נח עם שקית זילוף), שימו לב שהעוגיות משתטחות קצת אז תכינו כדורים קטנים. 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל190 ואופים כ8 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות ומקבלות סדקים. 
מוציאים ומחכים כ10 דקות לפני שמשחררים מנייר אפיה. 
שדרוגים: * אם אתן רוצות שהזילוף/הנחה בתבנית ילך יותר בקלות, תכניסו את הבלילה למקרר לחצי שעה. 
ניתן לפזר אגוזי לוז שבורים לפני האפייה
להניח קוביית שוקולד ממולא קרם חלב ומעל לזלף עוד מהבלילה. * 
כל השלבים עכשיו בסטורי 
המתכון בשיתוף השחר העולה 
@hashaharhaole #hashaharaole #השחר_העולה 
#kosherfood #oshritabergil_food #kosherrecipes #chocolatecake #אזניהמן #foody_israel #israeli_food #israeli_kitchen #foodporn

3️⃣מרכיבים בלבד יש בעוגיות האלו...

סדנת אפייה

1797 צפיות
  • תאריך הסדנה: 10/03/2019
  • מתי מתחילים: 17:00
  • כמות המשתתפות: 10
  • אורך הסדנה: 5 שעות
  • עלות הסדנה: 500
בסדנת אפייה נתנסה בבצק רב תכליתי ממנו נכין חלות, לחם שום, בייגלים ומאפים שונים.
כל משתתפת מכינה בצק שמרים ומאפים שאותם היא לוקחת איתה.
נכין לחם קראסט בטעמים שונים.
בסוף הערב יושבים לאכול את המאפים שהכנו בליווי סלטים, פינוקים טעימים ומטבלים.
הסדנה בבית שמש.
באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין עדיין תגובות