Please enter an Access Token
פסטה בחמאה שום ופיטריות

פסטה בחמאה שום ופיטריות

0 תגובות1764 צפיות

מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה (כ10 דקות) ומסננים. מטגנים את השום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות, עשבי תיבול ושמן זית ומטגנים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים, מצמצמים את הנוזלים כדקה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב, מכבים את האש ומוסיפים את המוצרלה, מערבבים עם הפסטה ומגישים.  טיפ / שדרוג ...

אושפלו חיטה ובשר

אושפלו חיטה ובשר

0 תגובות1615 צפיות

מטגנים את הבשר כ-5 דקןת, מנמיכים ומכסים ל- 30 דקות, (חשוב לערבב מידי פעם), מוסיפים כוס מים ומכסים לעוד 10 דקות. בסיר נפרד ורחב מטגנים את הגזר עד להזהבה, מוסיפים את החיטה ומטגנים כ2 דקות. מוסיפים את הבשר (יחד עם הנוזלים שנותרו בסיר) החומוס, התבלינים והשום ומטגנים היטב. יוצקים לסיר 4 כוסות מים ...

קרפצ׳יו מוסר ים

קרפצ׳יו מוסר ים

0 תגובות962 צפיות

פורסים את הדג לרצועות דקות ומניחים בצלחת. את הירקות פורסים דק ומפזרים מעל הדג. מוסיפים את הלימון, מזלפים שמן זית ובוזקים מלח גס. מכינים סמוך להגשה

רוזלך של לנדוור

רוזלך של לנדוור

0 תגובות3793 צפיות

בקערת מיקסר מערבבים את הקמח עם השמרים, מוסיפים את המים ומתחילים בלישה בעוצמה נמוכה. כשהבצק מתחיל להתאחד מוסיפים שמן זית וממשיכים בלישה וכשהבצק מתאחד לגמרי מוסיפים את המלח. סהכ זמן לישה במיקסר 10 דקות + 2 דקות לישה ידנית. הבצק יוצא רך ונעים לעבודה. מעבירים את הבצק לקערה נקיה ומעט משומנת, משמנים מעט את הבצק, מכסים ומתפיחים עד ...

קרפצ׳יו סלק ופטה

קרפצ׳יו סלק ופטה

0 תגובות1768 צפיות

מבשלים את הסלק במים וחומץ כ35 דקות. מצננים, קולפים ופורסים דק. מסדרים בצלחת עגולה ושטוחה את הסלקים, מפזרים פטה, אגוזים ובזיליקום מזלפים מעל סילאן, חומץ בלסמי ושמן זית ובוזקים מלח גס.

בצלים ממולאים בבשר ואורז

בצלים ממולאים בבשר ואורז

0 תגובות2389 צפיות

קולפים את הבצלים וחורצים לאורך עד מרכז הבצל (שימו לב לא לחצות את הבצל). מבשלים את הבצלים במים רתוחים כ40 דקות עד לריכוך.  בזמן שהבצל מתבשל מערבבים את החומרים למלית הבשר.  מוציאים את הבצלים מהסיר ומפרידים את הגלדים, שומרים את ליבות הבצל לרוטב. מניחים מהמלית בקצה הגלד וסוגרים. מניחים בצפיפות בסיר כשהסגירה כלפי מטה.  מפזרים ערמונים ואת ...

עוף ממולא

עוף ממולא

0 תגובות2654 צפיות

אורז: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בטיגון עד לקבלת צבע זהוב חום, מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב תוך כדי ערבוב כדי לפורר את הבשר. כשהנוזלים הצטמצמו מוסיפים תבלינים ואורז, מטגנים עוד כדקה ומכבים. מצננים מעט את האורז. שוטפים את העוף היטב ומפרידים בעדינות את העור ( לא מוציאים את ...

תבשיל עוף וחומוס

תבשיל עוף וחומוס

2 תגובות5339 צפיות

מטגנים את העוף בשמן זית עד להזהבה, מוסיפים תבלינים ושום קצוץ, חומוס, פלפלים יבשים, פטרוזיליה וכוסברה ומטגנים עוד כ3 דקות, עד שהתבלינים נספגים היטב. מוסיפים מים עד לגובה העוף,מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מנמיכים ומכסים ומבשלים שעה ורבע. פותחים לעוד כ10 דקות עד לצמצום נוזלים ולקבלת רוטב סמיך לחומוס: אני שופכת ...

מרק פטריות, בשר וגריסים

מרק פטריות, בשר וגריסים

0 תגובות2194 צפיות

מטגנים את הבצלים היטב עד לקבלת צבע כהה, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים 5 דקות. מנמיכים ומכסים ל45 דקות (כדאי לבדוק ולערבב בין לבין שלא ידבק הבשר). מוסיפים פטריות, סלרי, פטרוזיליה ותבלינים, מערבבים ומוסיפים מים או ציר בקר עד לגובה הסיר (בערך 3 ליטר), מביאים לרתיחה מבשלים על להבה גבוהה 15 דקות, מנמיכים ...

מרק בצל ופטריות צרפתי

מרק בצל ופטריות צרפתי

0 תגובות4078 צפיות

מחממים סיר עמוק ומניחים את הבצל, מאדים אותו היטב ומקרמלים אותו בשיטה הזו: כשהנוזלים מתאדים והבצל מתחיל להידבק מוסיפים 2 כפות יין לבן, שוב מאדים ושוב חוזרים על אותה פעולה 3 פעמים, עד שהבצל מקבל צבע שחום! חשוב מאוד להקפיד על התהליך הזה, זה ישפיע על גוון המרק. משחקים עם גובה ...