מתכונים

אורז

זמן הכנה זמן הכנה 40 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

מנה כל כך טעימה! ארוחה שלמה בצלחת. מסוג המנות שמכינים פעם אחת וחוזרים להכין שוב ושוב..

אופן ההכנה

לחזה עוף:

טורפים את החלבונים, מוסיפים שום, סויה וחזה עוף ומשרים כ15 דקות. מטגנים בנגלות קטנות עד להזהבה מוציאים מהסיר. באותו הסיר מכינים את האורז.

לאורז:

מטגנים את האטריות עד לגוון זהוב/שחום (תוך כדי ערבוב, שלא ישרף), מוסיפים אורז ותבלינים, מטגנים עוד כדקה, יוצקים מים ומביאים את אורז לרתיחה, מנמיכים ומכסים ומבשלים 17 דקות. מכבים ופותחים אחרי 10

לירקות:

מחממים ווק או מחבת גדולה ועמוקה, מניחים את הבצל ומתחילים להשחים אותו, מוסיפים סוכר וממשיכים עד שהסוכר מקבל גוון כהה. מוסיפים שמן וירקות (חוץ מפטריות) ומקפיצים, מערבבים, מטגנים כ-7 דקות בלהבה גבוהה, מוסיפים פטריות, חזה עוף, ג׳ינג׳ר ורטבים, וממשיכים בטיגון עוד כ3 דקות.
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, טועמים ומשפרים תיבול.
מגישים עם שומשום/שקדים וכו

 

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות