מתכונים

אורז

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 2 יח'

זה היה טעים. כל כך טעים.
לא הייתי מתנגדת למנה כזו עכשיו.

אופן ההכנה

בסיר רחב מטגנים היטב היטב, עד לצבע כהה תפו״א, חציל, גזר וגמבה, מוסיפים את העלים והבצל ירוק ומטגנים עוד כדקה. מוציאים ומניחים בצלחת או אם הסיר רחב מספיק, מוזיזים הצידה ומפנים מקום לבצל. מוסיפים את הבצל ומטגנים היטב היטב עד לצבע שחום, מערבבים בין הירקות לבצל ושוב מעבירים הצדה ומפנים מקום לאטריות, מטגנים תוך כדי ערבוב עד שמקבלים צבע כהה (לשים לב לא לשרוף אותן), מוסיפים את האורז והתבלינים, מערבבים הכל היטב, מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, מערבבים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 20-25 דקות, מכבים ומשאירים את האורז מכוסה 10 דקות. פותחים ומערבבים בעדינות.
לתוספת משדרגת מעל האורז:
-לטגן עוד 2 בצלים קצוצים עד לקבלת צבע זהוב/קרמל, להוסיף 2 כפות פטרוזיליה קצוצה ומעט פלפל שחור, לטגן עוד כדקה ולהגיש מעל האורז. ⁃ שקדים מטוגנים/קלויים. ⁃ צימוקים/חמוציות ⁃ בשר טחון, לטגן ולהוסיף לפני הבישול.

תוכן פרימיום לחברות

רק חברות במועדון יכולות לצפות בתוכן זה

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות