מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את הבשר כ-5 דקןת, מנמיכים ומכסים ל- 30 דקות, (חשוב לערבב מידי פעם), מוסיפים כוס מים ומכסים לעוד 10 דקות.

בסיר נפרד ורחב מטגנים את הגזר עד להזהבה, מוסיפים את החיטה ומטגנים כ2 דקות. מוסיפים את הבשר (יחד עם הנוזלים שנותרו בסיר) החומוס, התבלינים והשום ומטגנים היטב. יוצקים לסיר 4 כוסות מים רותחים ומבשלים על להבה גבוהה 5 דקות. מנמיכים ומכסים לבישול של שעה. בודקים את התבשיל (אם צריך נותנים עוד זמן בישול), מכבים ומחכים 10 דקות לפני שמערבבים.

טיפים חשובים 🙂

~ אם משתמשים בבשר שעבר הרתחה, ניתן לדלג על השלב הראשוני ולהוסיף את הבשר לטיגון עם הגזר. 

~ ניתן להשתמש באנטריקוט דק דק ולחתוך לרצועות, וגם לוותר על השלב הראשוני ולהוסיף לטיגון עם הגזר.   

~ ניתן להשתמש בחומוס שימורים, סנפרוסט או חומוס שעבר השריה ובישול עד לריכוך קל (לא לרכך מדי) 

~ ניתן להכין גם עם עוף, מטגנים את העוף עם הגזר וממשיכים לפי המתכון. 

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות