מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 35 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מחממים מחבת/סיר שטוח (כדאי להשתמש בכלי המתאים גם לתנור) היטב, מוסיפים שמן ומיד מניחים את האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד לסגירה וצבע זהוב. שופכים כוס יין אדום וממשיכים בטיגון/בישול עד לצמצום היין. מכבים את האש.
אם לא השתמשנו בסיר המתאים לתנור מעבירים את האסאדו לתבנית, אם כן ממשיכים מכאן:
מזלפים מעט שמן זית מסביב ומניחים את הבצל והבטטות, מפזרים שיני שום ומניחים מעל ענף רוזמרין.
מזלפים סילאן ועוד מעט שמן זית.
מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס ושופכים מעל הבשר את כוס היין הנוספת.
עוטפים היטב בנייר אפיה ומעל נייר כסף או מכסה סיר (לוודא שהמכסה אכן מתאים לתנור)
מבשלים בחום 140 4-4.5 שעות.
אחרי 3 שעות בודקים נוזלים ובמידת הצורך מוסיפים יין.
לאחר שהבשר רך פותחים לכמה דקות את התבנית.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

2 תגובות
  • א.ל
    אפריל 1, 2020

    נראה טוב אבל בתמונה זה לא נתח שלם ? איך לעשות נתח שלם ללא עצמות לפקודות?

    • ש.א.
      יולי 3, 2020

      יצא מושלם!!! תודה!