מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

מנה חגיגית וטעימה במיוחד. נתחי אסאדו בצלייה ארוכה בתנור, מתפרקים מהעצם ונמסים בפה.
והטעם? וואוו וואו וואו. ההכנה היא קלה אבל קחו בחשבון שהנתחים צריכים לשבת בתנור כ-5 שעות.

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הנתחים מ-2 הצדדים. מוזגים לסיר 1/2 כוס יין אדום, ומטגנים כדקה מכל צד, עד שהיין מצטמצם. בתבנית או סיר המותאם לתנור מניחים רצועות בצל. מניחים מעל את נתחי האסאדו, מפזרים ערמונים, כרישה ובצלצלי שאלוט ויוצקים 1/2 כוס יין. מזלפים סילאן, מתבלים במלח, פלפל ועלי טימין, מכסים היטב בנייר אפיה ונייר כסף, ומכניסים לתנור על 160 לכ-5 שעות. אחרי 4 שעות פותחים ומרטיבים את הבשר ברוטב (אם צריך תוסיפו קצת מים)

ניתן להכין עם רצועות אסאדו או קוביות. מומלץ אסאדו עם עצם. מתאים גם לאוסובוקו וכבש. 

תוכן פרימיום לחברות

רק חברות במועדון יכולות לצפות בתוכן זה

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות