מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 0 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

איך אני אוהבת תבשילים שהם גם יפים וגם טעימים. בדיוק כמו המתכון שלפניכם. קדירת אסאדו וירקות שורש. אמנם התבשיל הזה דורש כ-5 וחצי שעות בתנור אבל שלבי ההכנה קלים מאוד.

אופן ההכנה

מניחים בתבנית או סיר המתאים לתנור פרוסות עגבניה ופרוסות בצל.

מניחים מעל את נתחי האסאדו ומסדרים את הירקות מסביב.

מערבבים יחד כורכום, דבש, פלפל שחור ושמן זית ומברישים את הבשר והירקות.

בוזקים מלח גס ומניחים את ענפי הטימין. מכסים בנייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-5 שעות. פותחים את התבנית, מרטיבים את הבשר והירקות מהנוזלים שהצטברו בתחתית הקדירה.  מחזירים את התבנית ללא הכיסוי לחצי שעה נוספת בתנור.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות