מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 40 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 15 יח'

אופן ההכנה

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב, מפוררים את הבשר בזמן הטיגון. כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים שום ותבלינים ומערבבים היטב, מטגנים עד שהנוזלים מתאדים.
מצננים.
ממלאים כל ריבוע בצק בבשר (אני מותחת קצת את הבצק עלים ומתקבל מלבן). מניחים במרכז מהבשר וסוגרים כמו מעטפה. מהדקים את הסגירה ומניחים כשהפתח כלפי מטה.
מורחים ביצה ומפזרים שומשום וקצח. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל180. אופים עד לקבלת צבע זהוב/שחום.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות