מתכונים

בריא יותר

זמן הכנה זמן הכנה 60 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 6 יח'

מי היה מאמין שאני, חובבת הפחמימות והפסטות, מכורה לבורקס גבינה, אתאהב בדבר הזה שנקרא דפי אורז!! זה התחיל ממלוואח שהצליח מעבר למצופה וידעתי שאני חייבת לנסות בורקס! חולשה שלי זה בורקס גבינה, ולמרות שאני לא עושה חשבון לקלוריות, אני משתדלת להימנע ממנו! ואיזה כייף היה לאכול בורקס טעים וקריספי ללא מצפון.

אופן ההכנה

כל בורקס מכיל 3 דפי אורז.

טובלים דף אורז בבלילה ומניחים על משטח עבודה, טובלים עדו 2 דפי אורז ומניחים אחד על השני.

מניחים כף גדושה מהמילוי בקצה התחתון של העיגול  (תחלקו בעין את דפי האורז ל-4 ותניחו את המילוי על רבע דף אורז) משאירים שוליים ריקים.  סוגרים את החלק העליון ומקפלים  את השוליים לצורת מניפה. 

לרול בורקס: מניחים מילוי בקצה ומגלגלים.

מניחים את הבורקסים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מפזרים שומשום וקצח, אופים על 190 כ-50 דקות או עד שהבורקסים מקבלים גוון שחום ויפה מכל הכיוונים. מוציאים ומעבירים את הבורקסים לרשת כדי לשמור על קריספיות

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות