זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 10 יח'

אחד המתכונים החרושים אצלי. השילוב של החלוה והשוקולד מושלם, ומה שכייף שתוך פחות מחצי שעה יש עוגה טעימה לשבת או סתם לאמצע שבוע.

אופן ההכנה

בקערה טורפים ביצים, סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף בהיר. מוסיפים ממרח חלוה (השתמשתי בממרח חלוה של הנמל) ושמן ומערבבים. מוסיפים את יתרת המצרכים ומערבבים לעיסה אחידה וסמיכה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה (גודל 20-30) ומפזרים מעל 1/4 כוס שוקולד צ׳יפס.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 לכ-25 דקות.

הגוון של הבלונדיז צריך לצאת זהוב. מוציאים ומצננים, חותכים לקוביות

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות