מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 60 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

תבשיל בצלים ממולאים בבשר ואורז, ברוטב פיקנטי-מתקתק, בתוספת ערמונים. מנה שהיא גם טעימה וגם הצגה. מסוג התבשילים שמכינים לאורחים שאוהבים במיוחד.
שלבי ההכנה נראים מאתגרים אך בפועל התהליך הוא קל וכייפי. מה שבטוח, ברגע שתגישו את התבשיל לשולחן, לא תפסיקו לקצור מחמאות.

אופן ההכנה

קולפים את הבצלים וחורצים לאורך עד מרכז הבצל (שימו לב לא לחצות את הבצל).

מבשלים את הבצלים במים רתוחים כ40 דקות עד לריכוך. 

בזמן שהבצל מתבשל מערבבים את החומרים למלית הבשר. 

מוציאים את הבצלים מהסיר ומפרידים את הגלדים, שומרים את ליבות הבצל לרוטב.

מניחים מהמלית בקצה הגלד וסוגרים. מניחים בצפיפות בסיר כשהסגירה כלפי מטה. 

מפזרים ערמונים ואת ליבות הבצל הנותרים. 

מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבצל עד לכיסוי מלא (יש להוסיף מים במידת הצורך)

מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כשעתיים כשהסיר מכוסה. 

פותחים את הסיר, מזלפים מעט סילאן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות, לעוד 15 דקות עד להשחמה. 

להכנה בתנור: לאחר שיוצקים את הרוטב על הבצלים, מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כשעתיים. 

פותחים את המכסה לעוד 15 דקות עד להשחמה. 

באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין עדיין תגובות