מתכונים

חלבי

זמן הכנה זמן הכנה 40 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קשה
מנות מנות 4 יח'

דמיינו בית בריח של אפיה...
זה מתחיל בריחות של לחמניות שום וחמאה ופיצות...
וממשיך עם ריח קינמון ושוקולד לבן שמשתלט על כל בלוטות הטעם..
והטעם.. אוהוו איזה טעם ❤️
אז הנה לכם מתכון.

אופן ההכנה

בקערת מיקסר מניחים את היבשים ומערבבים היטב, יוצרים גומה ומוסיפים ביצים, חמאה ומים. מפעילים את המיקסר ובאמצע הלישה מוסיפים את השמן. מעבדים היטב את הבצק, 10 דקות לישה לפחות.
נותנים 5 דקות מנוחה לבצק ולשים שוב בידיים, עד שהבצק רך מאוד ומלא בועות. מורחים מעט שמן, מכסים בשקית, מעל מגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מרדדים את הבצק לעלה דק, מפזרים את המילוי, מגלגלים לרולדה וחותכים פרוסות. מניחים את הקינמונים כשהפנים כלפי מעלה.
אופים בחום 190 כ-15 דקות או עד שהמאפה מקבל צבע זהוב חום.
מברישים בסירופ ולפני ההגשה מזלפים שוקולד לבן.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות