מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 35 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מבשלים את הגרונות במים יחד עם 2 עלי דפנה, 1 בצל חצוי ומעט כורכום כשעתיים, מסננים ומנקים את השומן החיצוני הגס.
בסיר רחב ועמוק (או סיר מרק) מטגנים את העגבניה עד לצמצום נוזלים, מוסיפים את השום, הפלפלים היבשים והרסק ומטגנים כדקה, מוסיפים שעועית ותבלינים ומערבבים, מוסיפים גרונות ומטגנים עוד כ5 דקות. שופכים מים עד לכיסוי מלא מלא (2.5-3 ליטר), מכסים ומבשלים על להבה גבוהה 15 דקות, מנמיכים ומבשלים כשעתיים, פותחים ובודקים שהשעועית רכה, מוסיפים את תערובת השמן והתבלינים ומבשלים כשהסיר פתוח עוד כ15 דקות, עדשהרוטב מסמיך. לשים לב שנשאר לנו הרבה רוטב! מגישים עם אורז או לחם טרי!

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

תגובה אחת
  • חן
    ינואר 26, 2022

    אליפות!!