מתכונים

בריא יותר

זמן הכנה זמן הכנה 35 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 3 יח'

מנה מרשימה וטעימה. מתאימה לשבת וגם לארוחה בסתם יום של חול...

אופן ההכנה

קוצצים את  עשבי התיבול והשום ומניחים בקערה. מוסיפים את החרדל, שמן זית, טימין, מלח ופלפל שחור גרוס.

מניחים את הדגים בתבנית וחורצים 2 חריצים בכל דג

פותחים את בטן הדג וממלאים בתערובת עשבי התיבול. מניחים מהתערובת גם מעל הדגים ומכניסים מהמילוי בחריצים.

מניחים את הירקות בין הדגים . מזלפים שמן זית ודבש,מניחים פרוסות לימון ובוזקים מלח גס ופלפל גרוס .

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-20 דקות. מעבירים לתכנית גריל ל-5 דקות נוספות.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות