מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 45 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים סוכר חום ומקרמלים עד לקבלת צבע קרמל. מוסיפים יין ומטגנים עד לצמצום נוזלים. מוציאים את הבצל.
מכניסים את נתח הבשר ומטגנים מכל הכיוונים.
מניחים משטח של נייר כסף ומעליו נייר אפיה (בגודל שיספיק לאטום את הנתח), מניחים חצי מכמות הבצל המטוגן, חצי מכמות החרדל, הקייג׳ון והסוכר חום.
מניחים את הנתח ומורחים אותו בחרדל, מפזרים קייג׳ון וסוכר חום, מניחים את יתרת הבצל המטוגן ומפזרים מלח גס. עוטפים את הנתח היטב!! (הנייר אפיה צמוד לבשר והנייר כסף עוטף אותו)
מניחים את הבשר בתבנית עמוקה מוזגים מים עד לגובה 1/3, עוטפים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל140 מעלות ל6 שעות. לאחר 6 שעות פותחים את הבשר מהעטיפה ומניחים בתוך הנוזלים, שופכים על הבשר 1/2 כוס יין, עוטפים ומחזירים לתנור בחום 160 לעוד שעתיים. בזמן הצלייה הופכים את הבשר ומדי פעם מרטיבים אותו מהרוטב. אחרי שעתיים פותחים את התבנית וצולים עוד כ20 דקות.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

תגובה אחת
  • שרי
    ספטמבר 16, 2020

    איזה יין?
    לבן אן אדום?