מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 3 יח'

המנה הזו ככ קלה להכנה וטעימה במיוחד. אפשר לוותר על תפוחי האדמה, אפשר להגיש עם אורז או עם סלט או בתוך פיתה.

אופן ההכנה

מטגנים את תפוחי אדמה עד להזהבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים היטב, עד לקבלת גוון שחום.

מוסיפים חזה עוף ומטגנים כ-2 דקות תוך כי עירבוב.

כשהחזה עוף משנה צבעו ללבן מוסיפים תבלינים, מערבבים כדקה ומכבים את הלהבה.

מכסים עד להגשה.

טיפ הגשה: מומלץ לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה.

ניתן להגיש על טחינה/חומוס

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות