מתכונים

דגים

זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

אני יכולה הגיד לכן שאין תחליף לטעם של דג של שבת. עם הרוטב האדום והעסיסי, חלה טריה וטעימה ליד, ודג רך וטעים. מעדן.

אופן ההכנה

מטגנים את הפלפלים והתפו״א עד להזהבה, מוסיפים שיני שום, רסק, תבלינים וכוסברה ומערבבים. יוצקים מים רותחים כ2 כוסות, מביאים את הרוטב לרתיחה ומכסים ל10 דקות בלהבה בינונית. פותחים ומגבירים את הלהבה. אם הרוטב מדי מימי, מצמצמים כשהסיר פתוח.

מכניסים את הדגים לרוטב, שופכים מעל את השמן האדום ועם כף מרטיבים את הטונה ברוטב. אחרי כדקה וחצי הופכים בעדינות את הדג ומבשלים עוד  כדקה.  מכבים את הלהבה.

כמה טיפים:

ניתן להכין עם חומוס במקום תפוחי אדמה

השימוש בטונה טריה מבטיח דג רך ועסיסי. ניתן גם להכין עם טונה קפואה, במקרה הזה מומלץ להשרות את הדגים בלימון ומלח כ-10 דקות לפני הבישול.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות