זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 4 יח'

יש מתכונים שהולכים איתי שנים.. הרבה שנים. חלקם מכילים בתוכם זכרון ילדות של טעמים שכמעט שכחתי.. בדיוק כמו לביבות הגבינה (לא, זה לא פנקייק 😀) שיתפתי כבר כמה פעמים במתכון והוא נחל הצלחה גדולה, בקרב ילדים ומבוגרים. אז לביבות גבינה מלוחות שהופכות לארוחה טעימה וגם בריאה לצד סלט עשיר בצבעים וטעמים. בקלות תוכלו להפוך את המתכון ללא גלוטן וגם אם תרצו ללביבות מתוקות.

אופן ההכנה

מערבבים את הגבינות והביצים, מוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים לבלילה חלקה וסמיכה.
מחממים מחבת ומרססים מעט שמן, מוזגים מהבלילה כף ומטגנים כדקה עד שהחלק העליון של הלביבות מתייצב והן מקבלות צבע יפה מלמטה. הופכים לעוד כחצי דקה. מניחים על נייר סופג.

מומלץ להגיש עם סלט ירקות קצוץ.

אופציות לשדרוג:

ניתן להוסיף לבלילה מוצרלה/גבינ״צ מגוררת. עשבי תיבול; שמיר/בצל ירוק קצוץ
ללביבות מתוקות: מחליפים את הקוטג׳ בגבינה או שמנת, מוסיפים סוכר לפי הטעם, 1 כף פודינג וניל.

ללא גלוטן: תחליפו בקמח תפו״א או כל קמח ללא גלוטן

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות