מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

טגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים בשר או עוף טחון ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים, מעבירים לצלחת.

מוסיפים שמן ומטגנים שיני שום כחצי דקה, מוסיפים את העגבניות ומבשלים על להבה גבוהה 5 דקות, מנמיכים ומכסים ומבשלים 10 דקות. מוסיפים סוכר,  רסק, תבלינים ומים מביאים לרתיחה, מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים כ10 דקות עד שהרוטב מסמיך.

להרכבת המנה: 

מרפדים תבנית עגולה (עדיפות לחרס או טפלון) בנייר אפיה, מצפים את התבנית בתפו"א גם מסביב, מפזרים  מהרוטב, מניחים עוד שכבה של תפוא ומפזרים שוב רוטב ושוב תפוחי אדמה (שיכסו את התבנית)   עם כף רחבה דוחסים את התפו"א כלפי מטה, שהרוטב יצוף.

מכסים בנייר אפיה וניר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל200 שעה וחצי-שעתיים. פותחים את התבנית ואופים בתכנית גריל עוד כ7-10 דקות.

לקבלת פרוסות יפות כדאי לחכות שהתבשיל יתקרר.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות