Please enter an Access Token

מתכונים

לחמים

זמן הכנה זמן הכנה 25 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 2 יח'

תכינו כמות כפולה כי זה ככ טעים שכדאי להגיש עם הפיצה

אופן ההכנה

בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים ומשפר אפיה. מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים מלח ומערבבים ויוצרים גומה. מוסיפים את הנוזלים, החמאה והביצה ומתחילים בעיבוד, כשהבצק מתחיל להתחבר מוסיפים את השמן. מעבדים היטב את הבצק לפחות 10 דקות לישה. ממשיכים עוד כמה דקות לישה ביד, מכסים ונותנים לבצק מנוחה של 5 דקות. מעבדים שוב ומורחים מעט שמן על הבצק ומתפיחים, אחרי 1/2 שעה מורידים את הנפח של הבצק וממשיכיםבהתפחה עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל3 או לפי מס סוגי המאפים שתרצו להכין אני הכנתי מהבצק: לחמניות שום, פיציות וקינמונים.
לתערובת שום: *מחממים את החמאה בסיר קטן עד שמתחילה להיות נוזלית ומוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמן זית, מערבבים כמה שניות רק עד שהחמאה נוזלית ומכבים. מוסיפים שמן זית ומערבבים. אפשר לעשות את הפעולה הזו גם במיקרוגל
אופן ההכנה: פותחים כדור בצק לעלה גדול, מורחים מהתערובת של השום (שומרים קצת בצד) וחותכים מלבנים ארוכים, וכל מלבן לקוביות. מניחים את קוביות הבצק אחת על השניה ומעבירים לתבנית. מניחים אותם בעמידה!
מתפיחים 25 דקות ואופים בתנור שחומם מראש 190 כ20 דקות, עד שהלחם מקבל צבע זהוב קרמל.
כשהלחם יוצא מהתנור, מורחים שוב מהתערובת של השום.
לפיציות: מרדדים בצק לעלה דק, מורחים רוטב פיצה, מפזרים גבינ״צ ותוספות שרוצים, מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות עבות. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהגבינה כלפי מעלה,. אופים בתנור שחומם מראש ל220 עד לקבלת צבע זהוב.

באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות