Please enter an Access Token

מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

לערבב את היבשים, ליצור גומה באמצע ולשים את השמן והמים ולעבד לבצק רך ומעט דביק, 10 דקות לישה.
להתפיח עד להכפלת הנפח, כשעה .
לחלק את הבצק לכדורים, לעבוד על משטח משומן ולפתוח כל כדור לעיגול דק, להניח בשר במרכז הבצק ולהדביק אותו לבצק.
לפזר מעל הבשר צנוברים ומלח גס. מומלץ לפזר על השוליים של הבצק שומשום.
לתת מנוחה של 10 דקות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל220. לאפות עד לקבלת צבע זהוב ויפה.

באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות