אופן ההכנה
בקערה עמוקה טורפים את הביצים והסוכר, מוסיפים 1 כוס קמח ואבקת אפיה מערבבים, מוסיפים 1 כוס שמנת מתוקה ומערבבים, שוב כוס קמח ומערבבים וכוס שמן ומערבבים עד שהכל מתאחד לבלילה סמיכה.
מקפלים פנימה חצי מכמות השוקולדים
מכינים תבנית שקעים עם מנג׳טים
ממלאים עד לגובה 3/4
מפזרים מעל בנדיבות אגוזים ושוקולד
אופים בחום 180 כ12-15 דקות.
◦ כל תנור מתנהג שונה אז ממליצה לבדוק כבר אחרי 10 דק.

מה את חושבת?