מתכונים

ללא גלוטן

זמן הכנה זמן הכנה 45 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 12 יח'

מאפינס רכים וסופר טעימים! ללא גלוטן ומתאימים במיוחד לפסח.
הכמות מתיחסת לכוס מדידה.

אופן ההכנה

במטרפה ידנית טורפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף בהיר, מוסיפים שמן וקצפת צמחית ומערבבים, מוסיפים יתרת המרכיבים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.

מעבירים לתבניות אישיות או לתבניות אינגליש קייק, עד לגובה 3/4, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים כ-25 דקות (לבדוק אחרי 20 דקות), עד לקבלת גוון זהוב ויפה. לפני שתוציאו מהתנור תבדקו עם קיסם את העוגה, צריך לצאת פירורים ולא נוזל. אם נוזלי, תאפו עוד 5 דק׳

אופציות לשדרוג:  מאפינס טריקולד חלבי– מוסיפים לבלילה כוס עם מגוון שוקולדים קצוצים, מומלץ שוקולד אגוזים, מריר ושוקולד לבן ולפני הכניסה לתנור מפזרים מהשוקולדים על המאפינס.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

2 תגובות
  • אסתר
    אפריל 6, 2022

    היי אושרית, אפשר להמיר את הביצים במשהו אחר?

    • אושרית אברגל
      נובמבר 17, 2022

      לא