מתכונים

מרקים

זמן הכנה זמן הכנה 25 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 8 יח'

אופן ההכנה

מחממים סיר עמוק ומניחים את הבצל,

מאדים אותו היטב ומקרמלים אותו בשיטה הזו: כשהנוזלים מתאדים והבצל מתחיל להידבק מוסיפים 2 כפות יין לבן, שוב מאדים ושוב חוזרים על אותה פעולה 3 פעמים, עד שהבצל מקבל צבע שחום!

חשוב מאוד להקפיד על התהליך הזה, זה ישפיע על גוון המרק.

משחקים עם גובה הלהבה שלא ישרף. מוסיפים חמאה ו2 כפות סוכר וממשיכים בטיגון הבצל עד שצבעו הופך לקרמל כהה. מפנים מקום בסיר ומניחים את הקמח ומטגנים אותו עד לקבלת גוון זהוב, מערבבים אותו עם הבצל ומוסיפים פטריות, תבלינים, סילאן ויין לבן, מטגנים עד לאידוי היין ומוסיפים מים. מבשלים 30 דקות בלהבה בינונית, פותחים את הסיר ומבשלים עוד 10 דקות.

אם המרק לא סמיך, מדללים כף קמח בכוס מים, מערבבים היטב ומוזגים למרק, מבשלים עוד 5 דקות.

לברוסקטות: מניחים גבינת עיזים על פרוסת הבאגט, מרססים/מברישים שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180

אופים עד לקבלת גוון זהוב/שחום.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות