מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 145 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

מרק שהוא נוסטלגיה, עשיר בטעמים ומחמם. בדיוק מה שצריך ליום חורפי.

אופן ההכנה

משרים את העדשים במים כשעתיים.

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות וממשיכים בטיגון.

מוסיפים את הבשר ומערבבים כדקה, מנמיכים ומכסים לבישול של כ-45 דקות. מדי פעם מערבבים.

מוסיפים לבשר את שאר המצרכים  ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי מלא

(קחו בחשבון שהמים מתאדים בבישול אז מומלץ להוסיף מים עד לכמעט גובה הסיר)

מביאים את התבשיל לרתיחה ומבשלים בלהבה גבוהה 15 דקות.

מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כשעה וחצי.

מגביהים את הלהבה ומוסיפים את האטריות, מבשלים 10 דקות ומכבים.

ניתן להוסיף מיץ מלימון טרי או להגיש עם לימון.

כמה טיפים:

  • אם הנוזלים במרק התאדו תוסיפו מים רותחים לפני הוספת האטריות.
  • המרק יוצא סמיך אבל אם תרצו להוסיף עוד הסמכה: מערבבים כף קמח עם 3/4 כוס מים ומוסיפים לסיר 5 דקות לפני כיבוי הלהבה. 
  • ניתן להכין גם כפרווה ולוותר על הבשר.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות