מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 45 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מניחים את העגבניות בתבנית, מזלפים מעל 2 כפות שמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל גרוס

מניחים מעל עלי טימין ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות בתכנית גריל לכ-15 דקות.

בינתיים מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים שום, רסק, תבלינים ומערבבים.

מוסיפים את העגבנית הצלויות ומטגנים כדקה. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי מלא כ-2 וחצי ליטר (משתנה לפי גודל הסיר)

מבשלים בלהבה בינונית גבוהה 20 דקות, מוסיפים את כדורי העוף ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה.

מבשלים כ-15 דקות בלהבה גבוהה, מערבבים מדי פעם, מוסיפים כוסברה קצוצה

ומכבים את הלהבה.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות