זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 6 יח'

המרק המושלם לחורף.

אופן ההכנה

משרים את העדשים במים כ-30 דקות ומסננים.

בסיר עמוק מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הירקות ומטגנים עוד כ5 דקות, מוסיפים עדשים וגריסים ומטגנים עוד כ5 דקות. יוצקים מים, מוסיפים תבלינים ומבשלים על להבה גבוהה 15 דקות. מנמיכים את הלהבה ומכסים לבישול של עוד כשעה ורבע +- (מדי פעם מערבבים). לפני כיבוי הלהבה מוסיפים  צרור כוסברה, שמיר ופטרוזיליה קצוצים 

*אם במהלך הבישול חסר מים, מוסיפים מים רותחים 

*ניתן להוסיף נטיפי עוף- חזה עוף חתוך לרצועות- מוסיפים כחצי שעה לפני סיום הבישול. 

ניתן להמיר את העדשים הכתומות בירוקות

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות