מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 40 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קשה
מנות מנות 8 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את הבצלים היטב עד לקבלת צבע כהה, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים 5 דקות. מנמיכים ומכסים ל45 דקות (כדאי לבדוק ולערבב בין לבין שלא ידבק הבשר).
מוסיפים פטריות, סלרי, פטרוזיליה ותבלינים, מערבבים ומוסיפים מים או ציר בקר עד לגובה הסיר (בערך 3 ליטר), מביאים לרתיחה מבשלים על להבה גבוהה 15 דקות, מנמיכים לשעה וחצי.
מגביהים את הלהבה, פותחים את הסיר וזורקים אליו את הגריסים והתפוא מבשלים 10 דקות ומנמיכים לעוד 40 דקות. מוסיפים את המים והקמח, מערבבים היטב, מבשלים עוד 5 דקות ומכבים.

באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין עדיין תגובות