זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 3 יח'

נודלס פרגיות בנוסח סצ׳ואן- מנה שמתבשלת בסיר אחד בלבד! ואוהוווו כמה שהיא טעימה! ואני יודעת עד כמה אתן אוהבות את המתכונים הקלילים והמהירים, אז עוד מתכון לאוסף.

אופן ההכנה

מערבבים את הפרגיות עם המרינדה -מומלץ להשרות כחצי שעה.

מחממים סיר רחב ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כ5 דקות.
מוסיפים את נודלס ומים  (כ-2.5 כוסות מים חמים), מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מטביעים את האטריות ברוטב, מכסים ומבשלים על להבה בעוצמה בינונית כ-10 דקות.
בודקים שהנודלס מוכן ומבשלים פתוח עוד כ4 דקות.
מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר לעוד 5 דקות ומגישים.
מקשטים בכוסברה ושומשום קלוי (אל תוותרו, משדרג את הטעם פלאים)
* שימו לב לנוזלים בסיר, אני שמתי 2 וחצי כוסות ובסוף עוד צמצמתי רוטב אבל כדאי לבדוק באמצע הבישול שלא חסר לכם נוזלים.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

תגובה אחת
  • מיכל מלכה
    יולי 5, 2022

    שאת אלופה!!! מוכשרת ואין מתכון שלך שלא טעים, פרקטי ומתאים לכל אחד!!!! מעבר לזה את דודה מדהימה!!!!