מתכונים

דגים

זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 16 יח'

סביצ׳ה סלמון טעים ומרענן. מנה שהיא הצגה, כל כך יפה וטעימה, קלילה וקלה להכנה. השילוב של הסלט והפיתה קראנץ יחד עם הדג הוא פשוט מושלם. חשוב להשתמש בדג טרי ולתבל סמוך להגשה.

אופן ההכנה

להכנת פיתה קרנץ׳:

מחלקים את הפיתה ל-2 עיגולים, וחותכים כל עיגול ל-4 משולשים. סה״כ יוצא 16 משולשים.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומברישים בשמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים עד להזהבה.

מכינים את הסביצ׳ה: מערבבים הכל יחד, את השמן זית מוסיפים בסוף.

מכינים את הסלט: מערבבים יחד את כל המרכיבים.

מרכיבים את המנה לפני הגשה:

על משולש קראנץ מניחים סלט, מעל חופן סביצ׳ה ומעל מניחים פלפל שלם או פרוסת שיפקה.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות