זמן הכנה זמן הכנה 180 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 20 יח'

מתכון מנצח שמלווה אותי שנים. הספינז׳ המושלם מלא בבועות, קריספי מבחוץ ואוורירי מבפנים. והטעם? אימאלה!

אופן ההכנה

בקערה מניחים את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים מלח ומערבבים.

 מוסיפים ביצה, ברנדי ומים ומערבבים לבצק. לא לעבד יותר מדי, הבצק צריך לצאת דביק ועם גושים ומאוד דביק.

מכסים להתפחה 40 דקות. 

לשים את הבצק לישה קצרה, ומכסים להתפחה 30 דקות. 

שוב מורידים  את הנפח, שוב לישה קצרה  ומכסים להתפחה עוד כ- 40 דק׳. 

זמן התפחה כשעתיים.  הבצק יוצא עם דביק ועם מלא בועות.

לחמם סיר עם שמן עמוק! מומלץ לשים גזר כדי למנוע השחרה של השמן.

לשים לב שלא יהיה חם מדי (עדיף על להבה בינונית בעוצמה גבוהה)

חשוב לעבוד עם ידיים רטובות.

לוקחים כדור בצק ופותחים אותו לצורת ספינז׳,  מניחים בזהירות בשמן. כשהספינז׳ מתחילים להזהיב מלמטה הופכים לעוד כדקה טיגון. מוציאים מהשמן ומניחים על רשת או תבנית עם  נייר סופג כשהם עומדים. טובלים בסוכר ומגישים.

כמה טיפים: אם בטיגון הספינז מיד מקבל גוון כהה סימן שהשמן חם מדי, בדכ צריך להפוך אחרי דקה.

  • ממליצה לבדוק אחד ולראות שמוכן ולא בצקי. 
  • הבצק יוצא מאוד רך, אל תבהלו! ככה בדיוק הוא אמור להיות, פשוט תעבדו עם ידיים רטובות (רק בזהירות בטיגון)

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות