מתכונים

עוגיות

זמן הכנה זמן הכנה 35 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 50 יח'

המתכון לעוגיות גרנולה מלווה אותי כבר שנים. העוגיות האלו מתחסלות מהר, וכל כך טעימות! אני קוראת להן עוגיות ליולדת (: בעבר הייתי מכינה אותן כל פעם כשגיסה או חברה ילדה, ולוקחת איתי לביקור צנצנת עוגיות.
הסוד לעוגיות מוצלחות טמון בשיטת העיצוב. הסבר במתכון

אופן ההכנה

בקערה מניחים את החמאה והסוכר ומערבבים עם מטרפה ידנית (ניתן להשתמש במיקסר עם וו הקצפה)

עד לקבלת עיסה חלקה.

מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים היטב.

ועכשיו הסוד להצלחת העוגיות: לוקחים כדור קטן מעיסת העוגיות, משטחים מעט בידיים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. משטחים שוב את העוגיה, לקבלת עוגיה דקה מאוד. מומלץ להרטיב מעט את הידיים.

מניחים במרווחים קטנים.

מניחים על העוגיות מתערובת השוקולד והאגוזים ומשטחים מעט.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות 12-15 דקות, עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב/שחום.

מוציאים מהתנור מעבירים לרשת צינון.  מצננים היטב ומעבירים לקופסא אטומה.

העוגיות נשמרות מעולה במקפיא.

 

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות