זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 10 יח'

לכל אחד יש איזה תבשיל או מאפה שמזכיר לו את הילדות. בשבילי אחד מזכרונות הילדות זו פירמידת הביסקוויטים הזו. פינוק שאמא היתה מכינה לשבת ואנחנו היינו מחסלים הכל. תקראו את שלבי ההכנה היטב, ככה תדעו איך לחלק את הכמויות.

אופן ההכנה

מתחילים עם השכבה ה-1

על נייר אפיה מניחים 3 שורות של ביסקוויטים – 7 ביסקוויטים בכל שורה.

מניחים את הביסקוויטים לרוחב.

מערבבים בקערה 1 כפית נס קפה ו2 כפות מים רותחים, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים.

טובלים את הביסקוויטים בקפה, לשניה אחת,  ומניחים בחזרה על נייר האפיה. ניתן לטבול את הביסקוויטים בחלב.

מזלפים 1/3 מכמות גנאש השוקולד על הביסקוויטים ומברישים/מורחים לחלוקה אחידה.

מניחים שכבה דקה של קצפת.

מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה, מזלפים 1/3 מכמות גנאש השוקולד

מניחים שכבה נדיבה של קצפת (משאירים 4-5 כפות גדושות של קצפת לטופ), מיישרים וסוגרים את העוגה

מרימים מ-2 הצדדים את הביסקוויטים ומצמידים אחד לשני, לקבלת משולש.

מעצבים ומסדרים את העוגה, מורחים שכבת קצפת על כל העוגה, מזלפים גנאש שוקולד ומכניסים להקפאה.

פורסים ומגישים.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות