מתכונים

חלבי

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 10 יח'

עוגת שמנת לוטוס אימאלה טעימה! ללא אפיה וקלה להכנה. מסוג העוגות שלא תפסיקו להכין ולקצור מחמאות.

אופן ההכנה

טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים ומעבירים לקערה.
ממיסים חמאה בלהבה נמוכה, מוסיפים כף ממרח לוטוס ומערבבים כחצי דקה. מכבים ומעבירים את חמאת הלוטוס לקערת הפירורים ומערבבים.
מעבירים 3/4 מכמות הפירורים לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפיה, ומהדקים היטב לתחתית בעובי הרצוי, מקפיאים כ-10 דקות.
מקציפים שמנת מתוקה קרה כדקה בעוצמה גבוהה, מוסיפים אבקת סוכר ופודינג ומקציפים בעוצמה בינונית עד לקבלת קצף מעט יציב (עוד 1-2 דקות), מקפלים פנימה גבינה ושמנת חמוצה.
מפזרים מעל את הפירורים ששמנו בצד, עוטפים ושומרים במקרר.

מומלץ להכין לפחות 5 שעות לפני הגשה.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות