מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

לזה אני קוראת סיר של ילדות ושל נוסטלגיה.
תבשיל ביתי ומחמם, וטעים! כל כך טעים שגם הילדים יעופו עליו.

אופן ההכנה

בסיר רחב מחממים שמן, מוסיפים תבלינים ומערבבים. מניחים כרעיים כשהעור כלפי מטה ומטגנים כדקה. 

מוציאים ומניחים בצד. מכניסים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים תפו״א ואפונה ומטגנים 3 דקות. 

מחזירים את הכרעיים כשהעור כלפי מטה, יוצקים לסיר מים רותחים עד לגובה העוף ומפזרים עשבי תיבול. 

מבשלים בלהבה גבוהה 5 דקות, מנמיכים ומכסים לשעה. 

הופכים בחזרה את הכרעיים כשהעור כלפי מעלה, בוזקים מעט כורכום, קורט קינמון ופלפל שחור (מוסיף צבע יפה). מבשלים כשהסיר פתוח עוד כ-20 דקות, עד לצמצום הרוטב.

מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומכבים. 

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות