מתכונים

עוף

זמן הכנה זמן הכנה 15 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 3 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל היטב עד לקבלת צבע קרמל, מוסיפים את הסלרי ומטגנים עוד 2-3 דקות.
מניחים את העוף בסיר ומפזרים תבלינים, מכסים על להבה גבוהה 5 דקות.
פותחים ומוסיפים מים עד לגובה העוף, מבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מנמיכים ומכסים ומבשלים שעה וחצי (את השמן המתובל להוסיף אחרי 1/2 שעה של בישול). בודקים שהסלרי רך ופותחים את הסיר לצמצום נוזלים, עד לקבלת רוטב סמיך.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות