מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

כמו שהבטחתי, מתחילה לשתף פה יותר מתכונים שיהיו שמורים בהאשטאג.. גם כדי להקל במציאת המתכון וגם כדי לקשט את הפיד בתבשילים טעימים (כאילו, לגרות עד הסוף ?) * אשמח שתענו על הסקר בסוף הפוסט.
הרבה מתכונים אני משתפת אתכם, וזה הזמן לומר לכם תודה על התיוגים, השיתופים והפידבקים הטובים שאתם שולחים לי.. אם הייתי צריכה לבחור מתכונים לחמישייה הפותחת, העוף הזה היה מקבל מקום מכובד.. לא רק כי אני חושבת שהוא טעים ויש בו טעם של בית טוב ומפנק.. בעיקר כי אתם הכנתם אותו פעם אחר פעם אחר פעם... וכל פעם הוא גרף מחמאות!! ועכשיו אחרי שחפרתי לכם, קחו מתכון.

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל היטב עד לקבלת צבע קרמל, מוסיפים את הסלרי ומטגנים עוד 2-3 דקות.
מניחים את העוף בסיר ומפזרים תבלינים, מכסים על להבה גבוהה 5 דקות.
פותחים ומוסיפים מים עד לגובה העוף, מבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מנמיכים ומכסים ומבשלים שעה וחצי (את השמן המתובל להוסיף אחרי 1/2 שעה של בישול). בודקים שהסלרי רך ופותחים את הסיר לצמצום נוזלים, עד לקבלת רוטב סמיך.
נ.ב כרפס זה סלרי ?

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות