מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 6 יח'

תבשיל שוקיים עוף ושופלור- מתכון טעים ומיוחד מבית אמא.
שופלור- פרחי כרובית בצרפתית, מי שגדלה בבית מרוקאי בוודאי מכירה את התבשיל הזה.
מומלץ להכין עם כרובית טריה אבל אפשרי גם עם קפואה.

אופן ההכנה

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הכרובית והסלרי (הגבעול והעלים) ומטגנים כ5 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את העוף ומטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה, מתבלים ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי.
מביאים את התבשיל לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה בלהבה גבוהה 10 דקות. מנמיכים לעוד כשעה ורבע עד שהתבשיל רך. פותחים את הסיר, מגבירים מעט את הלהבה ומצמצמים נוזלים לרוטב מעט סמיך. הפעולה הזו לא רק מצמצמת נוזלים היא גם מעמיקה את הצבע של התבשיל.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות