מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 25 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 5 יח'

אופן ההכנה

אורז: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בטיגון עד לקבלת צבע זהוב חום, מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב תוך כדי ערבוב כדי לפורר את הבשר. כשהנוזלים הצטמצמו מוסיפים תבלינים ואורז, מטגנים עוד כדקה ומכבים. מצננים מעט את האורז.
שוטפים את העוף היטב ומפרידים בעדינות את העור ( לא מוציאים את העור! רק פותחים פתח כדי להכניס את האורז). מכניסים את האורז מתחת לעור של העוף בכמות הרצויה. אני מילאתי די בקטנה, בערך 4-5 כפות מהאורז ואת השאר הנחתי בתבנית. מעבירים את האורז לתבנית או סיר שמתאים לתנור, מוסיפים 3.5 כוסות מים מים חמים. מניחים מעל את העוף.
רוטב: מערבבים את התערובת היטב ומורחים על העוף בנדיבות מכל הכיוונים. בקערה של הרוטב ממלאים עוד חצי כוס מים, מנגבים את הטעמים ושופכים מסביב לעוף.
מכסים וצולים בחום 200 שעתיים, פותחים לעוד 7 דקות

באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין עדיין תגובות