מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

יש תבשילים שהם מאה אחוז הצלחה! כי מי יסרב למנת עוף עם תפוחי אדמה ובטטה? אני אוהבת ארוחות בסיר אחד, והתבשיל הזה טעים, קל להכנה ואהוב על ילדים ומבוגרים כאחד.

אופן ההכנה

מניחים בתבנית את חלקי העוף ומסדרים מסביב את הירקות., מברישים את העוף והירקות ברוטב, שומרים 3 כפות בצד . בקערה של הרוטב מוסיפים 1/2 כוס מים ויוצקים מסביב לעוף.
מפזרים מלח גס, מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 לשעה וחצי. פותחים את התבנית ומברישים את העוף ברוטב ששמרנו . מעבירים את התנור לתכנית גריל וממשיכים בצליה עוד כ10-15 דקות עד לקבלת גוון שחום.

  • ניתן לוותר על חמאת בוטנים.
  • אם אתם אוהבים את העוף עם הרבה רוטב תוסיפו עוד 1/2 כוס מים למתכון.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות