זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 5 יח'

אחת המנות האהובות עלי, מנה שתמיד קוצרת מחמאות. ניתן להכין את הפיתות כמה שעות לפני ולטגן סמוך להגשה.

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המרכיבים לבשר (מומלץ לקצוץ את הבשר, השום ועשבי התיבול במעבד מזון)

פותחים את הפיתות הקטנות ל-2, נקבל 2 עיגולים.

לפיתות רגילות פותחים כל פיתה ל-2 וחוצים כל חצי ל-2. נקבל 4 חצאי עיגול.

לוקחים כדור בשר ומהדקים היטב לפיתה. מחממים מחבת בלהבה גבוהה ומניחים את הפיתות כשהבשר כלפי מטה. עם  תרווד מהדקים את הפיתות למחבת. התהליך הזה חשוב כדי שהבשר ידבק לפיתה.

אחרי כדקה וחצי הופכים את הפיתה ומטגנים עוד כ-2 דקות.

מגישים עם סלט וטחינה.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות