מתכונים

דגים

זמן הכנה זמן הכנה 25 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 4 יח'

מנה חגיגית המתאימה במיוחד לשבתות וחגים.

אופן ההכנה

מניחים את הדגים בתבנית

מפרידים את פטריות השימאג׳י, מנגבים עם נייר מגבת ומפזרים מעל הדגים.

מברישים את הדגים במרינדה, מפזרים מלח גס ומזלפים דבש.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-17 דקות.

מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ושומרים עד להגשה.

טיפ להגשה: מגישים עם פרוסות לימון וכוסברה טריה קצוצה.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות