זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

את המנה הזו הכנתי כתחליף למנגל ביום העצמאות. פילה אמנון טרי (ניתן להכין עם כל פילה שתרצו) במנגל או בפלאנצ׳ה מוגש עם צ׳ימיצ׳ורי וירקות צלויים, חגיגה של טעמים וצבעים.
תבקשו מהדגאי לפלט לכם את הדג לצורת ספר או פילטים בודדים, ויש לכם ארוחה חגיגית וקלה להכנה.
ויש לי הרגשה שאחרי שתגישו את המנה הזו לאורחים, הם יבקשו מנגל כזה כל שנה.

אופן ההכנה

לדג והירקות:

משמנים היטב את הפלאנצ׳ה בשמן זית, מפזרים על הדגים מלח ופלפל גרוס, מניחים את הדגים בפלאנצה כשבשר הדג כלפי מטה, צורבים כ-2 דקות  בלהבה גבוהה, משמנים את העור והופכים לעוד כחצי דקה.
מוציאים את הדגים ומכניסים לפלאנצ׳ה את הירקות, צורבים כדקה מכל צד, מפזרים מלח ופלפל גרוס.

לצ׳ימיצ׳ורי:

מערבבים את כל המרכיבים יחד, מניחים כף גדושה מעל הדגים ומגישים.

לקישוט מניחים עלה טימין.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות