זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 6 יח'

מנת דג טעימה במיוחד, מתאימה לארוחה באמצע שבוע וגם לשבת. תוכלו להכין את הדג לפי השלבים ולהכניס לרוטב אדום, או להגיש ככה עם אריסה ולימון- מושלם לסעודה שלישית או שבת בבוקר. ניתן להכין את המנה הזו ללא גלוטן- להשתמש בקמח כוסמת או קמח שיבולת שועל ללא גלוטן.

אופן ההכנה

בקערה רחבה טורפים ביצים, מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים לבלילה מעט סמיכה.

מכניסים את הדגים לבלילה, מערבבים היטב (מומלץ להשרות את הדגים בבלילה כחצי שעה לספיגת הטעמים)

מטגנים בשמן עמוק מ-2 צדי הדג, עד לקבלת גוון שחום. מוציאים ומניחים על רשת

מגישים לצד אריסה, לימון כבוש וחמוצים

או ליד פתיתים/אורז וסלט בצד.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות