מתכונים

בריא יותר

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

קבלו את המנה שתסדר לכם את ארוחת הצהריים או הערב, בריאה ומפוצצת בחלבון (וללא גלוטן), והכי חשוב טעימה!!! תוכלו להכין כל דבר בנפרד או לשדך הכל לארוחה מושלמת ובריאה

אופן ההכנה

לקינואה:שוטפים את הקינואה היטב ומסננים. מניחים בסיר מים, קינואה, שמן ומלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומכסים ל-20 דקות. בודקים שלא נותרו נוזלים ומכבים.

לירקות:מחממים מחבת/סיר ומוסיפים את הבצל, מטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הירקות ומטגנים כ-3 דקות . מוסיפים את השמן ומערבבים כ-2 דקות/, מוסיפים רטבים ותבלינים ומטגנים עוד כדקה

לסלמון: מערבבים את מרכיבי המרינדה. מברישים את הדג היטב (שומרים טיפה בצד), מפזרים מלח ופלפל וצורבים במחבת מ-2 הצדדים עד לרמת עשייה הרצויה, או בתנור על 200 מעלות 15-20 דקות.

מהמרינדה ששמרנו בצד נבריש את הדגים בזמן ההגשה.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות