מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 100 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

טוב תקשיבו, המתכון הזה הוא אימאלה ואבאלה מושלם! בצק נדיר ומלא בועות, האפיה יחד עם הבשר מעניקה לפיצה טעם נדיר. תגישו עם סלט וטחינה וקיבלתם ארוחה שלמה!

אופן ההכנה

מכינים את הבצק- מניחים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר, מערבבים. מוסיפים מלח ומערבבים. מוסיפים את השמן והמים ומפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ללישה של 10 דקות. הבצק צריך לצאת רך מאוד וקצת דביק.
מעבירים לקערה ועם ידיים משומנות לשים עוד כ-2 דקות, בשיטה של הכנסת אוויר לבצק.
מכסים להתפחה עד להכפלת הנפח- כשעה.לבשר- מכינים בזמן שהבצק תופח.
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים בשר טחון ומטגנים. מפוררים את הבשר עם כף עץ/מזלג תוך כדי טיגון, עד שהבשר משנה את הצבע. מוסיפים רסק ותבלינים ומערבבים עוד כדקה. מכבים ומחכים לבצק.
מחלקים את הבצק לכדורים לפי הגודל שנרצה, עובדים עם ידיים משומנות.
פותחים כדור בצק לפיצה קצת דקה ומשאירים שוליים עבים, מניחים רוטב פיצה או מטבוחה ומניחים מעל את הבשר, מהדקים את הבשר לבצק! מפזרים מעל צנוברים ומשאירים ל- 10 דקות מנוחה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-210 ואופים עד שהפיצה מקבלת גוון שחום.
מהכמות  הזו תקבלו 4 פיצות  

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות