מתכונים

פרווה

זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מסננים את החומוס, מעבירים למעבד מזון יחד עם שאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם משחתי גס.
מעבירים לקערה ובודקים את המרקם, לוקחים כף מהעיסה מהדקים בידיים ומכדררים לכדור יציב. אם הכדור מתפורר, להוסיף עוד מעט מים.
טועמים ומשפרים טעמים, ומכניסים למקרר לשעה.
מחממים שמן עמוק (להיזהר מחימום יתר, שימו לב שגודל הלהבה קטן מהסיר ובעוצמה גבוהה)
יוצרים כדורים בגודל הרצוי – אני אוהבת אותם קטנים, מכניסים לשמן ומטגנים מ2 הצדדים עד לקבלת צבע כהה יפה.
ממליצה לטעום כדי לתכנן את זמן הטיגון והעוצמה. כדי שהפלאפל יהיה עשוי מבפנים וקריספי מבחוץ

תוכן פרימיום לחברות

רק חברות במועדון יכולות לצפות בתוכן זה

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות