פסטה עם טעמים עדינים של חמאה שום ופיטריות
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה (כ10 דקות) ומסננים. מטגנים את השום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות, עשבי תיבול ושמן זית ומטגנים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים, מצמצמים את הנוזלים כדקה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב, מכבים את האש ומוסיפים את המוצרלה, מערבבים עם הפסטה ומגישים.
טיפ / שדרוג 🙂
** זוהי פסטה עם טעמים מאוד עדינים אם תרצו שהפסטה תהיה יותר רטובה ומוקרמת תוסיפו מיכל שמנת מתוקה ומעט אגוז מוסקט.
** תוכלו לשדרג את הפסטה עם קוביות בטטה, מטגנים עד לריכוך והזהבה לפני הכל, מוציאים ואז מתחילים בהכנה.
באהבה


מה את חושבת?